PAUL KALKBRENNER NAS VODI IZA KULISA SNIMANJA VIDEA ZA “PARACHUTE”

PAUL KALKBRENNER NAS VODI IZA KULISA SNIMANJA VIDEA ZA “PARACHUTE”

Sa preko 1,5 miliona pregleda, muzički video “Parachute” techno zvezde Paula Kalkbrennera, prikazuje delić nadrealističkog optimizma smeštenog u brutalistički stambeni kompleks u Kijevu.

Paul Kalkbrenner je umetnik poznat po pomeranju granica između svog muzičkog stvaralaštva i vizualnih medija. Odigrao je glavnu ulogu u kultnom dugometražnom igranom filmu “Berlin Calling”, za koji je napisao i soundtrack, koji je ostvario platinastu prodaju. Njegovi muzički spotovi uključuju trodelnu epsku seriju Florian, u saradnji sa Droga5, a nedavno se spojio i sa hvaljenom sibirskom rediteljkom Taisiom Deevom.

Kalkbrennerov rad sa Deevom ponovo oživljava ono što muzički video može biti; njeno maštovito, fantastično pripovedanje savršeno je upakovalo Kalkbrennerov bujni, moćni techno, što dokazuje i njen debitantski video za Paula, nominovan za nagradu Part Twelve. Deevina vizija najnovijeg Kalkbrennerovog singla, “Parachute”odlično prikazuje nadu i očaj kroz koje je svet prošao ove 2020. te, iznad svega, našu kontinuiranu želju za ljudskom vezom.

Pogledajte kako je Taisia Deeva napravila video te kako su izveli sve stuntove bez upotrebe green screena.

Izvor: Mixmagadria.com

Avatar photo

Autor: Igor