Paul Oakenfold je postao PRVI DJ koji je ikada nastupao na Stonehengeu!

Istorijski set Paula Oakenfolda na Stounhendž lokaciji, održao se 13. Septembra čime je legendarni Oakenfold postao prvi DJ koji je tamo nastupao.

Nastupao je za samo 50 ljudi na događaju koji je bio predstavljen od Alin Shulmanovog Universea, brenda koji stoji iza legendarnog Tribal Gathering festivala.

Set je sniman i biti će objavljen kao album pod naslovom ‘Live At Stounhendž’ .

Kako bi događaj postao još veća prekretnica, za dj pultom mu se pridružio i Carl Cok na specijalnom B2B setu.

O nastupanju na ovoj lokaciji, Oakenfold je izjavio: „Veliki sam srećnik što sam bio u mogućnosti podeliti svoju muziku sa toliko ikonskog mesta. Energija ovde je kao nigde drugde na zemlji i to se reflektovalo na moju muziku.

Uprkos nastupanju na neverovatnim događanjima i lokacijama širom planete, zalazak sunca na Stonehengeu je daleko najčarobniji trenutak za koji možeš imati privilegiju iskusiti ga.

Alon Shulman je izjavio: „ Zajedno, Paul i ja smo želeli kreirati nešto potpuno jedinstveno. S obzirom da smo poznati po našim jedinstvenim nastupima i saradnjama, prikladno je da naš prvi zajednički trenutak bude na Stonehengeu.

Događaj je deo nove serije od Universea nazvane Origins, koja „ uključuje muziku, film i nastupe uz neverovatnu produkciju.

Sva zarada od prodaje albuma „Live At Stounhendž „ biće namenjena za English Heritage

Dok ne bude snimka, pogledajte se Paula na The Labu u LA. 

   

 

 

 

Izvor: mixmagadria.com

Avatar photo

Autor: Igor