Paul Van Dyk priredio Beogradu festival za pamćenje

 

Preko 5000 ljudi posetilo prvo festivalsko veče. Čarobna atmosfera proširila se sinoć Beogradskom tvrdjavom na kojoj je održan drugi po redu Serbia Wonderland Opan Air Festival uz podršku Heinekena! Muzički program otvorio je mladi DJ Pessto, pobednik Serbia Wonderland DJ konkursa, nakon koga je usledio talentovani duo Showbiz, koji su oduševili fanove sjajnim muzičkim setom. Odmah nakon njega na binu se popeo DJ dvojac  Zap me Strobe, koji se publici predstavio svojim energičnim nastupom.

U jedan sat posle ponoći na binu je izašao legeda I majstor elektronskog zvuka, dugo očekivani Paul Van Dyk, koji je publiku svojim sjajnim setom od dva sata oborio sa nogu! Hitovi su se redjali “For an angel”, “We are Alive”, “Crush”… Svi su uživsli u melodičnim bitovima i performansu velike Berlinske zvezde.Jos jedano sjajno domaće ime dobilo je priliku da se predstavi Serbia Wonderland publici, dobro poznati Erik Iker.

Hard stajl zvezda Code Black, koji je svojim nastupom na pravi način predstavio ovu vrstu zvuka, zatvorio je festival I držao publiku na nogama do ranih jutarnjih sati. Drugo veče festivala očekuju vas velika imena EDM zvuka Dannic, Orjan Nilsen, Marlo, Cavin Viviano, Rosske, Stereo Republic, Mata live, Cyber. Ulaznice za večerasnji dogadjaj možete kupiti po ceni od 1500rsd I to na blagajnama eventim I prostorijama Jungle Tribea.

www.serbiawonderland.com

www.facebook.com/serbiawonerlandfestival

Avatar photo

Autor: Igor