PEGGY GOU POKREĆE SVOJU IZDAVAČKU KUĆU I MODNU LINIJU!

 


Zvezda s naslovnice Peggy Gou započinje saradnju sa New Guards Group (brandom visoke mode) kako bi iduće godine izbacila vlastitu liniju nazvanu “Kerri”.

“Kerri”, što na korejskom znači žirafa (što je ujedno i njena omiljena životinja) će prvo biti visoka moda streetweara za žene, a kasnije će se razviti i u unisex kolekciju.

U razgovoru sa I-D-omi-D-om, modno osveštena korejska zvezda je izjavila kako su joj New Guards Group pristupili nakon njenog nastupa na Off-White eventu prošle godine i pitali ju da osmisli brand koji bi se sastojao od odjevnih predmeta koje bi ona sama nosila.

Kada sam se tek počela baviti DJ-ingom, htela sam izgledati najozbiljnije moguće. Obično bih nosila najjednostavniju belu majicu i traperice, ali sada znam da je moda jednostavno deo mene“, kaže Gou.

Uz lansiranje vlastite modne linije, Peggy planira predstaviti i svoju novu izdavačku kuću, “Gudu”, u vrlo bliskoj buducnosti. Uz to što je značenje imena kuće “cipele” na korejskom, ime labela je takođe i zanimljiva skraćenica za “Peggy Gou does”.

Odlučna u tome da bude sam svoj šef, Gou je uvjerena u to da će njen label biti veliki hit, rekavši “prvo sam samo htela svoju vlastitu muziku, ali mislim da bi ljudi hteli znati koji tip umetnika podržavam“. Planira koristiti tu platformu da bi poduprla talentirane Azijate davajući im priliku da sviraju i u inostranstvu.

IZVOR: Mixmagadria.com

Avatar photo

Autor: Igor