PEGGY GOU: STUDIJSKI ALBUM? TEŠKO UZ OVAJ MOJ LUDI RASPORED. NISAM ROBOT!

 

Peggy Gou gostovala je u emisiji Zanea Lowea na Apple Music Beats 1, u kojoj je otkrila sve detalje o novom videu za njen hit singl “Starry Night”, kao i planove za novi album.

Spomenuti video režirao je filmaš i fotograf Jonas Lindstroem, sniman je u Južnoj Koreji, a prikazuje sporadičnu i lepo koreografiranu priču o osećaju života u euforičnim trenucima plesa. U spotu se, uz Peggy, pojavljuje i međunarodna zvezda Yoo Ah In, glavni glumac u nagrađivanom južnokorejskom filmu “Burning”.

Htela sam snimiti nešto što će te naterati da plešeš kao da te nito ne gleda”, objašnjava Peggy. “Došli smo do te ideje, dobro smo je istražili i onda je Lindstroem pronašao Ganggangsullae, stvarno stari, tradicionalni južnokorejski ples koji su nekada izvodili pod mesečinom kako bi doneli srećnu Novu Godinu i slično. Dakle, iskreno rečeno, ideja je Lindstroemova zasluga, ali cilj je bio zajednički – postići da se svako želi osećati živim i da su muzika i ples ono što povezuje ljude.

Osim toga, Peggy je otkrila i planove za objavljivanje svog dugoočekivanog debi albuma:

Govorila sam sama sebi da je ovo godina kad ću objaviti album, ali znate šta? Sa ovim mojim ludim rasporedom… to nije moguće, ja nisam robot. Obećala sam se da ću krenuti sa snimanjem u septembru, kako spada i kad bude gotovo, biće. Ne znam koliko će to trajati jer znam nešto snimiti, onda kad to kasnije preslušavam mislim kako je sve sranje i više mi se ne sviđa… Ukratko, može se album snimiti za manje od godinu dana, ali prilično sam sigurna da će mi trebati više od godinu i to samo zato što bih htela uz album pripremiti i live set.

Pogledajte teaser za video “Starry Night” (celi video dostupan je samo preko Apple Musica).

TEASER: Peggy Gou “STARRY NIGHT” from 032c on Vimeo.

IZVOR: Mixmagadria.com

Avatar photo

Autor: Igor