DELIMO KARTE :: PENDULUM U BARUTANI 16. MAJA!

 

Samo nedelju dana nakon velikog otvaranja najpoznatije letnje klupske pozornice – Barutana sprema pravi spektakl! El Hornet i MC Verse nastupiće 16. maja u Barutani kao Pendulum DJ set. Domaću podršku pružiće im Codex, Iron, Bohemian & Senzor, a nastupiće i DJ/producent Scotty Master – Peace iz Engleske.

Legendarni drum’n’bass act sa Novog Zelanda, koji stoji iza d’n’b himni poput “Tarantula”, “Blood Sugar” i drugih, stiže u Beograd! El Hornet i Verse nastupiće u Barutani 16. maja kao Pendulum DJ set i našim sugrađanima još jednom dokazati da su zaista neprikosnoven duo u svetu drum’n’bass kulture. Ulaznice za ovaj spektakl u Barutani mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, kao i online na www.eventim.rs i www.gigstix.com, po ceni od 990 dinara.

Posle gotovo decenijske pauze, najpoznatija urabana letnja pozornica na Kalemegdanskoj tvrđavi, kultna „Barutana“, otvorila je svoje kapije proteklog leta i zabeležila seriju sjajnih žurki. Sezona koja je pred nama doneće još dosta žurki i koncerata za pamćenje. Budite u toku na www.facebook.com/barutanabeograd

NAGRADNA IGRA:

DELIMO KARTE ZA GOSTOVANJE PENDULUM-A U BARUTANI. VAŠE JE SAMO DA ŠERUJETE OVAJ ČLANAK VAŠIM FACEBOOK PROFILIMA I DA NAM U INBOX NAŠE FACEBOOK STRANICE POŠALJETE IME I PREZIME SA NAZNAKOM ZA “PENDULUM”. NAGRADNA IGRA TRAJE DO PETKA DO 17H, KADA ĆEMO SREĆNE DOBITNIKE OBAVESTITI O NAČINU PREUZIMANJA KARATA. SREĆNO…. 

Avatar photo

Autor: Igor