PENZIONERI ČEKAJU VAKCINU, A POLICIJA DOŠLA PREKINUTI ILEGALNI REJV!

 PENZIONERI ČEKAJU VAKCINU, A POLICIJA DOŠLA PREKINUTI ILEGALNI REJV!

Policija u Eseksu nedavno je pomešala ilegalnu rejv žurku s penzionerima koji su čekali u redu za vakcinu protiv Covid-19.

Videvši veliku grupu u ljudi ispred dvorane u Southendu – gde su se davale vakcine – neko je pozvao policiju upozoravajući ih na novi rave.

Upravnik centra Denis Baum rekao je:

Bilo je stvarno smešno kad je policija reagovala na vest da se u Saxon Hallu odvija ilegalni rave, da bi pronašli samo osamdesetogodišnjake i devedesetogodišnjake u invalidskim kolicima ili na štakama, koji strpljivo čekaju na svoj red za vakcinisanje.

Tog dana Pfizerova vakcina stigla kasnije od zakazanog termina i u manjoj količini, što je dovelo do gužve zbog koje su prolaznici pomislili da je reč o još jednom ilegalnom rejvu.

Policija Eseksa iskoristila je nesporazum da se pohvali svojom brzom reakcijom na poziv:

– Po primanju informacije o gužvi nastaloj ispred u centra za vakcinaciju, jedinica je reagovala i ponudila pomoć u upravljanju saobraćajem, a vratila se i kasnije tog dana kako bi proverila da li sve ide bez problema.

Nije iznenađenje što su tako brzo odgovorili, s obzirom na učestalost odvijanja ilegalnih rave partija u poslednjih godinu dana. U junu prošle godine jedna je održana u selu Margareting u Eseksu, oko 30 minuta vožnje od Sautenda, a bilo je okupljeno oko 400 ljudi.

Izvor: https://headliner.rs/

Avatar photo

Autor: Igor