PET DANA SPECIJALNE PONUDE 4+1 PRODAJE KARATA ZA WAVEUL FESTIVAL!

 

Od danas, 11.07. pa do ponedeljka 15.07. na snazi je posebna ponuda prodaje paketa ulaznica za Waveul Festival na Velikoj plaži Ulcinja.

Klaberi koji su već isplanirali da vrele dane između 25. i 28. jula provedu na crnogorskom primorju, treba što pre da iskoriste ovu ponudu i ekipno kupe četiri karte po ceni od samo 35 eur uz koju, petu dobijaju potpuno gratis, dok cena jednodnevnih ulaznica iznosi 15 eur.

Pored ove fenomenalne akcije, Waveul festival dodatno razmišlja i o onima malo više avanturističkog duha i objavljuje da će u blizini festivalske lokacije biti postavljena kamp zona koja će biti aktivna dva dana pre, tokom i dva dana nakon završetka Waveul-a. Cena kompleta ulaznica sa kamp zonom iznosi 65 eur. 

https://waveul.org/sr/smestaj/

Svi oni koji bi već sada da zavire u festivalski prostor mogu to da urade već sada preko google mapsa ukucavši Waveul festival.

Sve kajtere ili one koji to žele da postanu, obradovaće vest da se u okviru festivalske lokacije nalazi Dragon Project Kite and Windsurf Center koji će za festivalsku publiku imati poseban popust.

http://www.dragonproject.me/

Ulaznice su u prodaji preko zvaničnog festivalskog sajta

https://waveul.org/t/tickets/ 

Srbija i Crna Gora putem Gigs Tix prodajne mreže

http://www.gigstix.com/waveul19

Hrvatska i Slovenija putem Entrio mreže 

https://www.entrio.hr/event/waveul-festival-6591

 

Avatar photo

Autor: Igor