PET SETOVA NICOLE MOUDABER KOJE MORATE ČUTI!

 PET SETOVA NICOLE MOUDABER KOJE MORATE ČUTI!

Techno ambasadorka Nicole Moudaber vraća se u Beograd u petak 14. oktobra, kada će nastupiti na Blender presents žurci u Hangaru Stage 3 u Luci Beograd (Žorža Klemansoa 37). 

Ova techno zvezda redovna je gošća klubova na Ibici. Osim što se bavi DJ-ingom, Nicole Moudaber je i producentkinja, promoterka, organizatorka žurki, vlasnica diskografske kuće, radijska voditeljka i jedna od najpraćenijih artista na svetu.

Veličana je od strane New York Timesa, CNN-a, BBC-ja i čuvenih magazina Billboard i Paper, a takođe je krasila naslovnice časopisa o elektronskoj muzici u nekoliko zemalja. Karijera Nicole Moudaber dostiže vrhunac osvajanjem dve nagrade na International Dance Music Awardsu, a njena saradnja sa Skin iz benda Skunk Anansie na EP-ju „Breed“, bila je nominovana za prestižnu Gremi nagradu. Radijska emisija „In The MOOD“, koju vodi ova techno zvezda, osvojila je Best Online Music Show nagradu 2016. godine, emituje se na preko 80 stanica u 50 zemalja i ima preko 20 miliona slušalaca.

Nicole Moudaber je tražena širom sveta, od intimnih klubova i aftera, preko cenjenih noćnih klubova kao što su Fabric, Space, DC10, Output i Stereo, do ogromnih festivalskih bina, uključujući Glastonbury, Coachella, ADE, Awakenings, WMC, Time Warp.

Sa uzbuđenjem predstavljamo pet setova Nicole Moudaber koje morate čuti kao pripremu za ovaj dugo očekivani rejv sa ambasadorkom elektronske muzike. 

  1. NICOLE MOUDABER DJ set at Music Is Revolution, Space, Ibiza

Budući da je redovna gošća klubova na Ibici i velika prijateljica Carla Coxa, nezaobilazna lektira je njen set sa Coxove Music Is Revolution žurke u klubu Space 2014. godine, koju je zabeležio MixMag. Iako je bila redovna za DJ pultom jednog od najpopularnijih događaja na celom ostrvu tokom svih godina njene karijere, Nicole je te sezone čak dva puta svirala na Music Is Revolution žurci! Ovaj legendarni set je vanvremenski, a njen deep, dark, groovy, andergraund techno zvuk je ono što je čini kraljicom ovog žanra.

  1. Nicole Moudaber @ Time Warp Mannheim 2016

Kreativna i strastvena Nicole Moudaber nemilosrdno je izdominirala dancefloorom Time Warpa 2016. u Manhajmu. Njena ženska ruka maestralno je provozala prisutne kroz mrak plesnog techno nemira, a impresivno muzičko iskustvo pokazalo se kao techno terapija za sve posetioce, zabeleženo od strane BE-AT.TV.

  1. Nicole Moudaber Boiler Room Berlin DJ Set

Neprikosnoven Boiler Room set Nicole Moudaber iz Berlina mnogim klaberima je jedan od omiljenih setova. Ovaj set tipičan je primer njene muzičke širine i koketiranja sa različitim žanrovima, te u njemu možete čuti dijapazon muzike, od Tigine „Make Me Fall In Love“, do „Don’t Give In“ Kevina Yosta, ali i trake Agents Of Time, Damiana Lazarusa i Guy J-a.

  1. Nicole Moudaber Boiler Room Ibiza Villa Takeovers DJ Set

Još jedan neverovatan Boiler Room set, ovog puta sa Ibice! Uživajte u super vajbu i muzičkoj selekciji legendarne Nicole Moudaber, jednog letnjeg popodneva, na pool party-ju u luksuznoj vili Carla Coxa na Ibici, kada je na oduševljenje prisutnih pustila hit traku „La Krika“.

  1. Nicole Moudaber @ Creamfields 2018 (BE-AT.TV)

Nicole Moudaber na proslavi 21. godišnjice kultnog britanskog festivala Creamfields. Deep, dark, nasty i catchy! Apsolutni masterclass DJ-inga! Nastup u kojem Nicole Moudaber još jednom dokazuje zbog čega je nazivaju kraljicom techna!

Ograničen kontingent ulaznica za Blender presents žurku na kojoj će nastupiti Nicole Moudaber je u prodaji putem Cooltix.rs, po ceni od 1190 dinara za parter i 1690 dinara za VIP.

Avatar photo

Autor: Igor