PET stvari koje treba da znate o VAAL!

Možda večeras nije glavna zvezda na novoj Apgrade žurci koju sa nestrpljenjem očekujemo, ali ova dama je itekako ime koje vredi večeras čuti! Mi vam donosimo pet stvari koje treba da znate o ELIOT SUMNER poznatijoj kao VAAL!

1. Njena porodica je zove Coco, zove se Eliot Sumner, a nama je najpoznatija kao VAAL.

2. Kćerka je čuvenog pevača Sting-a.

3. Nakon povrede mozga 2009., zauvek je izgubila čulo mirisa

4. Svoju karijeru započela je kao pevačica i njen prvi album zvao se Eliot.

5. Nominovana je od strane DJ Awards-a za najboljeg ovogodišnjeg DJ-a u usponu. Koliko je italijanski dvojac Tale of us talentovan i uspešan, to već znamo, dok se o njoj manje govori. Ona je mlada, takodje talentovana, neko ko je uspeo da oduševi porodicu Afterlife-a i postane deo nje. Rodjena je u Italiji, dok je odrastala u Engleskoj. Provela je mnogo vremena sama u šumi, dok je svoju prvu gitaru dobila sa 5 godina. Sa samo 27 godina ima svoj label pod nazivom Baastard.

Njene inspiracije su Theo Parrish i Moodymann. Nastupala je po raznim evropskim klubovima kao house DJ, sakrivajući svoj identitet. Nakon što je Tale of us čuo njene trake, vrlo brzo zatim je imala i svoj prvi veliki nastup na Life and Death party-ju u Barseloni. Privlači je mrak i to se reflektuje na njenu muziku uz pomešane zvukove sirove emocije i senki iz dubina. Kako sama kaže, sve što ima da ponudi su krv, trud, suze i znoj.

Ona nam dolazi za vikend, ugošćava je Apgrade organizacija i sprema warm up za Tale of us. Ona je VAAL.

AUTOR: STEFANA LAZOVIĆ

Avatar photo

Autor: Igor