Petak u DOT-u u znaku techno-a: Boža Podunavac, Predrag Janus i Peter Portman!

 

U petak 03. februara DJ pult kluba DOT rezervisan je za mušku ekipu! Tri zvučna i poznata imena domaćoj publici će svojim setovima dobro zagrejati atmosferu! Boža Podunavac, Predrag Janus i Peter Portman pripremili su nezaboravan provod uz energične, silovite ali i melodične setove za sve neumorne klabere i ljubitelje pravog tehna.  

Boža Podunavac je di-džej karijeru započeo 1986. godine u vreme disco i new wave ere. Ploče je vrteo u većini klubova u Beogradu Klub 54, Mašinac, Amadeus, Luv, Nana, ZOO… Podršku je radio skoro svim stranim di-džejevima koji su gostovali kod nas, a među njima su Jeff Mills, Dave Clarke, Richie Hawtin, Derick May, Kevin Saunderson, Christian Smith, Derrick Carter, Charles Siegling, Oscar Mulero, Armand Van Helden, Laurent Garnier, Dave Angel, Green Velvet, John Aquaviva, Trevor Rockcliffe, Slam, DJ Hell, DJ Misjah, Chris Liebing, Umek, Jamie Anderson, Marco Carola, Deetron, itd…Svoj pečat dao je kultnom radiju B92 kao jedan od osnivača. Kao deo projekta Kozmik u Srbiju je doveo mnoge strane di-džejeve koje su naši klaberi prvi put imali priliku da slušaju uživo.  Ukratko, ovaj čovek je jean od ključnih učesnika u stvaranju naše klupske i tehno scene.

https://web.facebook.com/DjBozaPodunavac/

https://soundcloud.com/bozidar66

DJ ponikao u beogradskom klabingu, decenijskim iskustvom izgradio je karakterističan stil koji ga je doveo u krug respektivnih artista na domaćoj sceni. Jedan je od onih koji je prošao tehnološku evoluciju od vinila pa do savremene kompjuterske opreme. Zbog svoje zahtevene, a tečne tehnike, kritičari ga čak nazivaju ‘maestrom’ mixa, sa neverovatnim osećajem za momenat, energiju i bit. Njegovi setovi su nepredvidivo energični, prožeti zavodljivim ritmovima i uzbudljivom bass linijom. Zahvaljujući svom umeću sa FX spravama on kontroliše razmenu energije, atmosferu i mami publiku na ples ali istovremeno i na duhovni orgazam! Između ostalih delio je pult sa moćnim imenima današnje techno scene kao što su Hertz, Adam Beyer, Ben Klock Cristian Varela, Ben Sims, Marco Bailey, Petar Dundov, Marko Nastic, Dejan Milicevic, Boža Podunavac i mnogi drugi… Nastupa u zemlji i regionu evrope na svim značajnijm festivalima i klubovima.

https://web.facebook.com/djPredragJanus/

https://www.mixcloud.com/discover/predrag-janus/

Kada govorimo o talentima u usponu, Peter Portman je ime koje je sve više i više uključeno u svetsku muzičku scenu. Stvorivši fuziju energije I emocije, Peter Portman je potvrdio, još u ranom dobu, da može stajati čvrsto na zemlji, ali ipak posedovati i takmičarski duh.

Nakon otklanjanja svih prepreka i uplivavanja u svoju muzičku karijeru, Peter Portman zasniva svoje produkcijsko ime iza pseudonima kao sto su Petru i Little P tokom čega jos uvek eksperimentiše sa žanrovima. Kao DJ, njegove različite tehnike su ga dovele do toga da radi rame uz rame sa Ten Walls, Nick Curly, Philipp Straub, Mene, Bono Goldbaum i mnogim drugim.

Njegova najzapaženija izdanja Patent Skillz, Parabola, Neptun City kao i mnoga druga podržana su od strane UMEK, Wax Worx, Sam Paganini, John Belk, Calavera & Manya itd

https://web.facebook.com/peterportman93/

https://www.beatport.com/artist/peter-portman/438812

https://www.residentadvisor.net/dj/peterportman

 

Avatar photo

Autor: Igor