Petar Dundov novo ime na prestižnom srpskom labelu

 

Spisku svetskih legendi elektronskog zvuka koji predvode Dave Clarke, Cristian Varela i Alexander Kowalski, na prvom prestižnom srpskom tehno labelu „Lucky Light LTD“, pridružiće se i najbolji regionalni producent Petar Dundov.

Ovo je veoma značajno i za srpsku scenu u globalu, pošto će naša zemlja na ovaj način, kroz saradnju sa ovim DJ velikanima, ići u korak sa svim aktuelnim trendovima u tehno svetu.
„Lucky Light LTD“ polako, ali sigurno okuplja zaista izuzetno kvalitetnu ekipu.  A to što su se ovako veliki artisti našli na jednom srpskom labelu je odlično i za jačanje vaše tehno scene. Izuzetno mi je drago što će moje ime stajati uz sve ove veličine – kaže Petar Dundov.
 
A priključenje Dundova ekipi LLL donosi još kuriozitet. Pošto “Lucky light LTD” gaji malo tvrđi zvuk, Dundov će za promo žurku 24. aprila u klutnom klubu “Andergraund”, reaktivirati projekat Brothers Yard. Zagrebački producent veoma retko nastupa pod ovim pseudonimom, a ovo će mu biti premijera pred beogradskim klaberima.
Sve to budi emocije. I “Andergraund” i Brothers Yard me vraćaju nazad u prošlost. U svakom slučaju, obećavam jednu ludu žurku, koja će biti za iskrenu tehno ekipu. Vidimo sa uskoro – poručuje Dundov.
 
Domaća podrška 24. aprila u Andergraundu su Klaus i Speedy, a karte za žurku koštaju 600 dinara. Svi koji kupe ulaznice kao specijalan poklon dobiće promo majicu “Lucky light LTD”, a podeliće se i određen broj ploča sa novim izdanjem.
 
 

Avatar photo

Autor: Igor