Pete Tong postaće prvi DJ koji će svirati na stazi Formule 1 Silverstone za Veliku nagradu Velike Britanije!

 Pete Tong postaće prvi DJ koji će svirati na stazi Formule 1 Silverstone za Veliku nagradu Velike Britanije!

Silverstone je danas objavio da će legendarni britanski DJ, producent i televizijski voditelj Pete Tong ući u istoriju i postati prvi DJ koji će svirati na ovoj stazi.

Jedinstveni set održaće se u nedelju, 7. jula 2024. godine, pre početka trke. On će takođe nastupiti na glavnoj bini u subotu kao deo zvezdane muzičke postave za 2024. uključujući Stormzy i Kings of Leon.

Sa neverovatnom 30+ godišnjom karijerom, Pete Tong MBE je umetnik koji prodaje arene čiji projekat Ibiza Classics ima prepun kalendar. Govoreći o svom jedinstvenom nastupu za Veliku nagradu Velike Britanije 2024., Pete je rekao: “Neverovatno je dovesti Ibiza Classics u Silverstone i takva je čast puštati na stazi pre početka trke za Veliku nagradu Velike Britanije. Veliki sam fan Formule 1. Podržavaću Red Bull i navijaću za Maxa – on je pionir na stazi i fantastičan je za gledanje!Radujem se što ću ući u istoriju 7. jula

Nakon što je 2023. godine privukao rekornih 480 hiljada ljudi, dom britanskog motosporta ove godine postaće još veći i bolji kada ugosti eklektičnu mešavinu muzike teške kategorije.

Obožavaoci mogu očekivati ​​letnji groove u subotu kada će Pete Tong predstaviti Ibiza Classics s Julesom Buckleyem i The Essential Orchestrom pre nego što Rudimental zatvori vikend sa neveroatnim live setom u nedelju.

IZVOR: Klubskascena.hr

Avatar photo

Autor: Igor