Pete Tong-ovo krstarenje brodom :: Definitivno jedna od najboljih zabava ove godine

Ovih dana je objavljen konačan line up prvog PETE TONG-ovog krstarenja brodom koje će definitivno obeležiti ovu godinu. Četiri svitanja, četiri zalaska Sunca, žurka na plaži i jedan fantastičan LINE UP.
Pete Tong i njegova ekipa su se zaista potrudili da organizuju prvo “All Gone Pete Tong” internacionalno krstarenje brodom sa fantastičnim DJ-evima koji će napraviti sjajnu atmosferu na ovom jedinstvenom krstaranju.
Ovaj jedinstveni parti kruzer isplovljava 6. novembra iz Majamija i žurke će trajati bez prestanka 96.sati. Na listi DJ-eva koji nastupaju našli su se Joris Voorn, Luciano, Steve Angello, Nic Fanciulli, Mark Knight, Dennis Ferrer, Above and Beyond, Chris Lake, Scuba i mnogi drugi zajedno sa domaćinom Pete Tong-om koji će uživo sa kruzera raditi svoju čuvenu emisiju i raditi intervjue sa DJ-evima itd. Na Brodu će biti par stejdževa a za njihov dizajn i najbolje moguće ozvučenje biće zaduženi “Liv i Story Miami“, “Sound Los Angeles“, “Cafe Mambo” i “A Club Called Rhonda“. Ko god bude mogao u mogućnosti da poseti ovo putanje toplo mu preporučujemo da ode, a karte i sve ostale informacije može pronaći ovde

Avatar photo

Autor: Igor