PEVAČICA BENDA BRASS AGAINST NA BINI LIKU IZ PUBLIKE PIŠALA NA LICE!

 PEVAČICA BENDA BRASS AGAINST NA BINI LIKU IZ PUBLIKE PIŠALA NA LICE!

Brass Against je muzički kolektiv koji primarno izvodi obrade žestokih rokerskih bendova kao što su Tool, Black Sabbath, Soundgarden ili ostali u verzijama trubačkih orkestara. Fanovi kažu da je zabava na njihovim nastupima zagarantovana, a prošlog su četvrtka za bend su čuli i oni koje takva muzika nimalo ne zanima.

Uzrok je potez pevačice grupe Sophie Uriste koja je na festivalu Welcome To Rockville u Daytona Beachu – pazite sad! – na stejdžu jednom fanu naočigled svih popiškila na lice! Zbivalo se to za vreme dok je grupa obrađivala “Wake Up” grupe Rage Against The Machine, a nakon što je nekoliko puta tokom nastupa spomenula kako baš jako mora u WC.

U publici se, očito, našao volonter spreman glumiti WC šolju nakon što je Sophia izvalila. “Moram piškiti. A ne mogu u WC. Pa idemo onda napraviti show od svega toga.” Žedan njenog urina bio je jedan stariji bajker kojem je za čelo bila privezana limenka piva. Čim se popeo na stejdž i legao na pod, pevačica nije oklevala ni sekunde.

Bend se kasnije izvinuo zbog takvog slobodnog ponašanja svoje glavne pevačice, ali je, recimo, izvinjenje ponuđeno na Twitteru naknadno izbrisao pa nismo sigurni jesu li oni sigurni kako gledaju na sve to.

Ako vas zanima treba li se Brass Against i posebno Sophia Urista za išta izvinjavati, pogledajte snimak spornog trenutka.

IZVOR: Klubikon.com

Avatar photo

Autor: Igor