Phase Fatale debituje na Ostgut Ton etiketi

 

Phase Fatale će sledećeg meseca izbaciti EP pod nazivom “Reverse Fall” koji je ujedno i njegovo debi izdanje za ovaj lejbl.

Berlinski producent po imenu Hayden Payne, će se predstaviti svoje debi izdanje za ovaj berlinski lejbl, koje je inspirisano kontraverznim romanom pod nazivom “Crash” autora J.G.Ballard-a, protagoniste čiji su fetiš automobilske nesreće. Rečeno nam je da je “Reverse Fall” blagi pomak od Payne-ovog uobičajenog stila, u kom se mešaju techno, industrial i EBM zvukovi, zbog svok koncentrisanog fokusa na techno zvuk.

Payne je prošle godine potpisao 12-inch “Anubis“izdanje za sub-label Ostgut Ton etikete, Unterton, a sam Payne je i rezident Berghain-a, mesta na kome je ovaj lejbl i nastao. Njegovo izdanje izlazi nakon  “Debiasing”, EP-a koji je Barker-ovo prvo solo izdanje za Ostgut Ton.

Pre nekoliko meseci Payne je zajedno sa Florian Engerling-om lansirao novu etiketu pod nazivom “BITE”. Prvo izdanje koje se našlo na ovoj etiketi je kolaboracijski EP koji je uradio sa Silent Servant-om, dok drugo izdanje potpisuje legendarni duo Teste koji izdaje originalni materijal nakon čak 25 godina.

Poslušajte kako će zvučati novi EP.

Traklista

A1 Reverse Fall
A2 Incision
B1 Blackbox
B2 Empty Whip

Izvor: Resident Advisor

Avatar photo

Autor: Igor