PLAY by JAY LUMEN – Upoznajte domaću podršku

 

Jedan od najtalentovanijih DJeva i producenata nove generacije Jay Lumen nam dolazi na još jednu PLAY žurku 24. marta u Magacin Depo. Jay Lumena smo predstavili domaćoj publici u više navrata, a evo i prilike da upoznate sjajne momke koji će mu pružiti podršku za PLAY pultom u petak.

Nemanja Vanović je poznati domaći DJ i producent, klaberima poznat sa festivala poput Exita i Mixer festivala i kao rezident nekih od najboljih prestoničkih klubova. Njegovi setovi su mešavina techno i deep tech house žanrova, a odlikuje ih i prisustvo snažnih i melodičnih bas linija, latino perkusija i ritmova.. Nastupao je rame uz rame sa DJ-evima kao što su Wehhba, Uto Karem, Rolando, Okain, Sergio Darkrow i mnogi drugi.

Mancha & Marc Panic su na klupskoj sceni Srbije aktivni preko 15 godina, a saradnju su započeli 2007. Zajedno su pokrenuli projekat “Belgrade Afterhours”, a kao dvojac su nastupali u mnogim prestoničkim klubovima. U njihovim zvucima preovlađuju techno, tech-house i deep house.

Nexie je neko koga ne treba posebno predstavljati domaćim klaberima. On je DJ, producent, deo dvojca Zwein i momak koji je zaslužan za neke od najboljih bukinga na ovim prostorima. Rezident je kultnih beogradskih klubova (The Tube, Gadost, Lasta, Brankow…), idejni tvorac čuvenog Lastinog matinea, a prestonička publika ne propušta njegove jutarnje, groovy tech-house setove iz kluba Gadost.

Ulaznice za događaj u savamalskom Depou koji se ne sme propustiti možete pronaći na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, WinWin Shopovima i preko sajta www.ddtickets.rs.

PLAY je novi, univerzalni koncept žurki namenjen svim ljubiteljima raznih žanrova elektronske muzike, kojima je imperativ kvalitetan zvuk, dobra atmosfera i virtuoznost za DJ pultom. Ovaj novi party brend će u Srbiju dovesti mnoga imena elektronske scene čiji je zajednički imenitelj pre svega kvalitet, bilo da su u pitanju velika mainstream imena ili underground artisti koji nastupaju pred odabranom publikom. PLAY je osmišljen tako da okupi ljubitelje klupske muzike raznih žanrova – od beskompromisnog tehna, preko tech-house-a, deep house-a do nešto mekših zvukova, koji uživaju u besprekornim setovima i krcatim žurkama na kojima se potpuno opušteno ostaje i uživa do zore. Poput pritiskanja play dugmeta na muzičkim plejerima, ove žurke će učiniti da se “isključite” iz realnog vremena i prostora i prepustite samo magičnom svetu zavodljivih ritmova, neonskih svetala i dobrog vajba koji vas nosi. PLAY concept je prvi put predstavila Deborah de Luca u februaru ove godine, a Jay Lumen će u martu nastaviti niz i upisati se u listu PLAY arista.

Možete nas pratiti na Facebooku, gde ćemo svakodnevno objavljivati najnovije informacije o PLAY žurkama.

 

Avatar photo

Autor: Igor