Počela prodaja jednodnevnih ulaznica za Heineken Lovefest

Heineken Lovefest, jedan od najvećih muzičkih festivala u Srbiji, pustio je u prodaju jednodnevne ulaznice. Ograničeni broj od 500 karata po ceni od 999 dinara dostupan je od 25. juna, a organizatori veruju da će se čitava serija rasprodati za samo nekoliko dana. Karte je moguće kupiti u svim poslovnicama Eventima u Srbiji, a samo najbrži posetioci će imati sreću da dođu do jednodnevne ulaznice za svoj omiljeni dan na festivalu ljubavi.

Organizatori su najavili da će sledeća serija dnevnih ulaznica koštati 1.299 dinara, dok će cena jednodnevne karte na festivalu biti 1.499 dinara.

U toku je i akcija „3+1“ u okviru koje je na tri kupljene karte svaka četvrta ulaznica za festival ljubavi besplatna. Trenutna cena ulaznice za sva tri festivalska dana iznosi 1.999 dinara i može se kupiti u svim poslovnicama Eventima u Srbiji. Karta za festival, kao i akcija „3+1“ mogu se naručiti na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs/promocija.

Poznati datumi nastupa svih izvođača na Lovefestu

Osmo izdanje festivala ljubavi od 7. do 9. avgusta u Vrnjačkoj Banji ugostiće neka od najpoznatijih svetskih muzičkih imena. Prvi dan festivala na glavnoj muzičkoj bini rezervisan je za legende Detroit tehna. Na Fire Stage-u će nastupiti Jeff Mills, Kenny Larkin i Robert Hood, kome će Lovefest biti prvo gostovanje pred publikom na Balkanu. Drugo festivalsko veče će pratiti nešto komercijalniji zvuk i najveća svetska house atrakcija Eric Prydz. Iste noći nastupiće i holandski di-džej Tom Trago poznat po hitu „Use me again“, dok će program na glavnoj muzičkoj bini zatvoriti Marko Nastić. Poslednje festivalsko veče otvoriće tech house dvojac Tiefschwarz, dok će zvezda večeri biće britanski di-džej i producent Mark Knight. Festival najvatrenije muzičke bine zatvoriće James Zabiela, kome će ovo biti drugi nastup pred fanovima Heineken Lovefesta.

Kada je reč o Burn Energy Stage-u, osim brojnih svetskih imena, već tradicionalno festival će promovisati mlade izvođače i producente iz Srbije. Program će otvoriti predstavnici „Jeudi Records“ lejbla Doctor Dru i Adana Twins, a iste večeri nastupiće i norveška zvezda Finnebassen.

Domaća podrška biće beogradski dvojac Zwein i Kristijan Molnar. Iz Holandije 8. avgusta stižu di-džej Makam i Boris Werner, dok će iste večeri nastupiti Dejan Milićević i Lea Dobričić. Treće večeri festivala, ljubitelji dubljih melodija imaće priliku da čuju Tamu Sumo i producenta i vlasnika lejbla Novel Sound Levona Vincenta. Domaća podrška biće članovi prestoničkog pokreta Beyond House Vitanov, Ognjem, Damir Zekiri, Miloš Maričić, Dušan Predojević DOO, kao i rezident festivala ljubavi Nikola Vemić.

Partibrejkersi otvaraju program Bushmills Live Stage-a

Prvog festivalskog dana ljubitelji tvrđeg gitarskog zvuka imaće priliku da čuju Partibrejkerse, Kandu Kodžu i Nebojšu, kao i Nikolu Vranjkovića. Drugo festivalsko veče biće u znaku hip-hop muzike, gde će nastupiti veterani srpske hip hop scene – Bad Copy i Prti Bee Gee, crnogorski dvojac Who See, sastav VIP i Stereo Banana. Svoje nastupe poslednjeg dana festivala potvrdili su hrvatska rok grupa Let 3, Rambo Amadeus, Ritam Nereda, Goribor i čačanski sastav Za Dž.

Kompletan program po danima možete pogledati OVDE

Avatar photo

Autor: Igor