Voli Život i Rave……


Voli Život i Rave……

To je jednostavna mantra, koju savršeno obeležava Bradley Gunn Raverov bezbrižan stav s kojim on groova kroz život. Nazvan ‘Rejverom godine’ od strane Mixmaga u 2017., Bradley je svetionik pozitive i ponosni oslonac Nacionalne Autistične Zajednice (National Autistic Society).

Priča Bradleya Gunna Ravera kako dostiže položaj filmske zvezde je svojevrsna inspiracija. Živeći s Aspergerovim sindromom, Bradley se često pronalazi kako vodi borbu u društvenoj okolini i bavi se s osećajima vlastite svesti. Zahvalan je jer je pronašao svoje rešenje: topli zagrljaj klupske kulture.

Koristeći njegove ikonske rave naočare, helanke i osobno brendiranu majicu, neumorni “trezni raver” postao je internet senzacija koja putuje svetom kako bi se povezala sa ‘party-ljudima‘, govori o prednostima rejvanja kao pomoć u mentalnom zdravlju i plesanja zajedno s nekim od svetski najpoznatijih DJ-eva.

Mixmag je pozvao Bradleya u New York što je ujedno i njegova poseta živahnoj metropoli. Pogledaj Big Apple grad kakvoga još nikada pre nisi vidio u obliku Bradleyevog rejvanja uokolo kroz ikonske znamenitosti kao što su: Washington Square Park, The Statue of Liberty, Grand Central Station, uključujući i klubove Output, The Brooklyn Mirage i naravno, Mixmagov Lab NYC.

Pogledaj kako je njegova zarazna energija osvojila građane prikladno imenovanog “Grada koji nikada ne spava” u videu ispod.

Bradley Gunn Raver je ponosni oslonac za National Autistic Society. Za više informacija, posetite web stranicu National Autistic Societya na autism.org.uk.

Izvor: Mixmagadria.com

 

Avatar photo

Autor: Igor