POGLEDAJTE KO ĆE NAS OD DOMAĆIH ZVEZDA ŽESTOKO TOPITI 10. JUNA

 

Festival Topljenje održaće se 10. juna u Beogradu i ugostiće miljenika naše publike – mastermajnda “high-tech minimal” zvuka Borisa Brejchu, kao i damu koja je ceo život eksperimentisala različitim muzičkim žanrovima dok se nije pronašla u elektronskoj muzici Ann Clue!

Pored njih za DJ pultom će se naći jedni od najboljih izvođača domaće scene koji će vam prirediti specijalnu muzičku poslasticu u vidu b2b setova: Kristina Lalić & TKNO i sastav SillyHeadz koji čine Marko Vuković & Bokee! Takođe za pultom će se naći i pobednici DJ konkursa koji će otvoriti ovo veče.Kristina Lalić je jedna od naših najkvalitetnijih ženskih di-džejeva i producenta. Dobro poznata dama tehno scene koja ne prestaje da oduševljava publiku svojim setovima i energijom. Njeni prvi miksevi emitovani su na Frisky i Proton radiju gde su usledila i mnoga gostovanja, a njena izdanja našla su se na etiketama kao što su Naked Lunch, Gain Records, Start Records. Kristinini setovi su energični sa jedinstvenim stilom i tehnikom kombinujući detroit, minimal i groovy tehno. Sarađivala je sa velikim imenima domaće i strane techno scene kao što su Machine, Salar, Steffen see Baumann, Ambivalent, Matt Hardinge, Shinedoe i mnogi drugi.

TKNO je umetnik, producent, DJ i vođa lejbla. Od 2002. ispoljava veliku ljubav prema elektronskoj muzici i ugleda se na velikane poput Chris Liebing, Adam Beyer, Jeff Mills, Len Faki. Počeo je prikupljati vinile i pušta muziku sa svojim najboljim drugom u najboljim lokalnim klubovima. Uložio je puno truda da svoje DJ veštine dovede do vrhunca. Narednih godina je radio na nekolicini projekata: ReWire, Beatandjuice, Volt & Vintage, su samo neki od njih. Od 2013 pokrenuo je sopstveni pod nazivom “TKNO” nalik muzičkom žanru TECHNO. Njegove trake su podržane i na plej listama mnogih svetskih velikana kao što su: Carl Cox, Richie Hawtin, Oxia, John 00 Fleming, Nick Warren… Na kraju 2014 godine je pokrenuo sopstveni lejbl pod nazivom “Tauten”. TKNO je objavio za: Tauten, Yin Yang, Selected, Funk `N Deep, Italo Business, IAMT, Datacode, Family Grooves…

Marko Vuković proglašen je za najboljeg srpskog di-džeja na TECHNOLOGY dodeli nagrada u Belexpo Centru, nakon čega je usledila Tuborg Green Spot turneja gde je postao jedan od esencijalnih promotera elektronske muzike naše zemlje. Rezidenture u kultnim prestoničkim klubovima Mamolo, Energija i Andergraund ustoličile su ga među domaćim klaberima kao jednog od kreatora savremene scene, dok je njegov put ka globalnoj slavi popločan vanserijskim setovima na EXIT Dance Areni, Sea Dance festivalu, Beer Festu i Lovefestu, kao i prvom MTV Adria Movies Awardsu u Beogradu. Njegovi podvizi u svet produkcije ugledali su svetlo dana na izdavačkoj kući Rezonant i nastavili se na nemačkom VI Tva Records, da bi 2012. godine dobio priliku da uređuje muzički program London Fashion Weeka na premijeri izlaganja kolekcije Marka Mitanovskog. Da ne zaboravimo, deo je jednog od najtraženijih beogradskih sastava SIllyHeadz kroz koji u saradnji sa Bokijem (Bokee / Kinetic vibe) pleni podijumima širom Srbije.


Bokee je stupio na muzičku scenu Srbije krajem 90-tih tako što se zaposlio na radiju. U to vreme trance je bio veoma popularan pa je bio zadužen za emisiju “New Generation” koju ste mogli slušati na Top FM radio talasima. Nešto kasnije pokreće nove emisije, “Club Expirience” i “Groovilicius” sa kolegom Dachom na Venus radiju i organizacija Kinetic Vibe je rođena. 2005. je proglašen za DJ-a broj 2 na tada popularnom sajtu chillout.co.yu i naredne četiri godine je uvek bio u Top 3. Veoma je aktivan kao DJ, jer ne postoji klub, festival ili veća žurka gde nije radio, bilo kao rezident, bilo kao podrška stranim artistima. 2009. sa kolegom Markom Vukovićem formira SillyHeadz organizaciju.

Karte za ovaj događaj možete kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i DD ticketsa po ceni od 1300 rsd za regularne karte / 1800 rsd za VIP koja važi do 12. maja! Sledeća faza iznosi 1600 rsd / 2100 rsd VIP.

 

Avatar photo

Autor: Igor