Pogledajte ko nam gostuje ovaj vikend u Svemirskoj kafani

Stiže nam još jedan vikend, a naša posebna kafana tj. “SVEMIRSKA” nam sprema još jedan produžen vikend koji startuje sutra veče sa gostovanjem fantastilčnog meksikanca iz Berlina Jorge Castillo Fanfarrose!

ČETVRTAK 10.10.2013Fanfarrosa & Dj Sophie

Jorge Castillo Fanfarrosa(Horhe Kastiljo Fanfarosa) jedan je od poznatijih meksičkih umetnika na underground elektronskoj sceni. Pod uticajem Berlina i Meksika, njegov zvuk je nabijen snažnim, ponekad mračnim, ali finim, hipnotičkim melodijama.
Redovno nastupa u mitskim klubovima poput Club der Visonaere, Bar25, Goldengate, Tresor i Kater Holzig, a sada ga možete čuti i kod nas. U svojoj karijeri delio je stage sa imenima kao što su Ricardo Villalobos, Seth Troxler, Lee Jones, Acid Pauli, Daniel Bortz, The Advent, Lee Curtis, Jeremy P. Cawfield i mnogim drugim, a u Svemirskoj kafani ćete ga čuti sa novim i nežnijim licem  The Sound of Ibiza ekipe, DJ Sophie!
DJ Sophie je rezident radio emisije TSOI  i brojnih lokalnih klubova. Iako relativno mlada, ima bogat muzički background, karijeru članice uspešnog ženskog punk band-a a zvuk joj je životni poziv, pa proverite i kako se Sophie snalazi za mix pultom i šta je to “ženski minimal“.

Žurka o kojoj će se pričati, a još je i ulaz free 🙂

Vidimo se na densfloru 😉

Oficijalni facebook event možete pogledati ovde.

PETAK 11.10.2013

Tehno petak

Oktobarski dugo iščekivani specijalitet. Degustacija tehno boja i ukusa, sa:

Luka Vuković & Ivan Radojević

Boža Podunavac

Mirko Lazarević

ulaz do 00=100, posle 200

https://www.facebook.com/031republic

https://www.facebook.com/pages/DJ-Bo%C5%BEa-Podunavac/208918385792637?notif_t=fbpage_fan_invite

https://www.facebook.com/pages/DJ-Mirko-Lazarevic/222838120370

Oficijalni facebook event možete pogledati ovde.

SUBOTA 12.10.2013

Svemirska Kafana i Natty Riddim predstavljaju: DEO FAVENTE – FIRE AND LIGHT TOUR / SERBIA 2013

Posle februarske “WALK IN LOVE” turneje koja je ostavila jako dobar utisak, Deo Favente se vraća u Srbiju!

Posle Smedereva, Lazarevca, Gornjeg Milanovca,Kragujevca, Novog Sada i Pozarevca, dolazimo i u Beograd i samim tim radimo poslednju zurku “FIRE AND LIGHT” turneje. Nadamo se dobrom odzivu ljudi i obecavamo maksimalno dobar zez!

Ziku vrte Yaman Selecta, DJ BoyBeard i domacin Yebiggah koji je maksimalno zasluzan za realizovanje ovog partija.

Raznovrsne selekcije reggae, hip hop, breakbeat, jungle i dnb vajbova koje će biti ispraćene izvanrednim liričkim sposobnostima našeg gosta iz Engleske!

Vidimo se u svemirskoj kafani !!

Ukratko o artistu:

DEO FAVENTE je sa razvijanjem svog muzičkog stila počeo kao mali dečak odrastajući u Americi a njegova Afrička i Karipska genetika omogućila mu je da dostigne jedinstven spoj Rep i Reggae izražavanja…Svoje umeće je zatim usavršavao u Engleskoj snimajući studijske pesme sa DJ MSD i nastupajući sa popularnim soundsystemima kao što su: Zone 3, Sir Notch, Jammatone, Yard Force, Sweet Sensation, Black Star, Wassifa…Prirodna boja njegovog glasa kao i veština sa kojom koristi mikrofon stavljaju ga rame uz rame sa vrhunskim izvodjačima pa nije čudno što je do sada bio često uporedjivan sa velikanima poput Garnet Silk-a, Beres

Hammond-a i Seal-a…Upravo ova činjenica omogućila mu je internacionalnu karijeru pa je tako Deo duže vreme boravio u Japanu nastupajući po najpopularnijim klubovima sa najpoznatijim umetnicima što je rezultiralo i snimanjem nekoliko singlova i spotova…Ubrzo zatim, Deo se vraća u Bruklin gde osniva svoju izdavačku kuću „Touchwood Records“ preko koje izdaje singl „Redeye Anthem“ i dobija odlične kritike u „Blues & Soul“ magazinu zajedno sa nedostižnom Amy Winehouse…To mu je omogućilo brojna TV gostovanja kao i šansu da dopre do šireg auditorijuma kako u Americi tako i u ostalim krajevima sveta, pa nošen novom energijom Deo odlazi na šestomesečnu turneju po Etiopiji u potrazi za svojim korenima…Kao rezultat njegovog boravka u Etiopiji nastaje album „Fire & Light“ koji će u septembru ove godine biti isproduciran u Srbiji i izdat na Engleskom tržištu…

https://soundcloud.com/deo-favente

https://soundcloud.com/yamanselecto

https://soundcloud.com/yebiggahdj

Ulaz: pre ponoći 100 RSD, posle ponoći 200 RSD
Oficijalni facebook event možete pogledati ovde.

Vidimo se u svemirskoj kafani !!

Avatar photo

Autor: Igor