POGLEDAJTE KO SE OD DOMAĆE EKIPE PRIDRUŽIO ZONI TOPLJENJE

 

Zoni Topljenje koja će se održati 8. aprila u Depo Magacinu, pridružila se mnogo jaka i interesantna b2b ekipa koju čine Joma Maja b2b Peter Portman, Dee b2b Andrew Meller i Mancha b2b MarkPanic. Oni će društvo praviti britanskom di-džeju i producentu koji je poznat po svojoj DO NOT SLEEP IBIZA rezidenturi Dariusu Syrossianu od 23-06h, a uskoro vam najavljujemo i specijalni Live Act program koji će trajati od 21-23h + Performer Acts koji će vas topiti celu noć! Dođite da osetite duh Ibice i da se topite uz sexy beatove i zagrejete za letnji spektakl!

Joma Maja je talentovana Banjalučanka koja je od rane mladosti pristuna na elektronskoj sceni. Svojim znanjem i muzikom beležila je sve veće uspehe u region, bila predstavnik BiH na Burn Residency takmičenju i nastupala je na svim većim festivalima. Njena muzika je mračna, sexy i energična, što čini da Majini nastupi nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

Peter Portman se smatra zvezdom u usponu nakon uspeha na regionalnom MTV Adria DJ takmičenju, dok ga je finale Burn Residency proslavilo na globalnom nivou. Najmlađi ambasador Srbije na Ibici delio je pultove sa di-džejevima koji su oblikovali svetsku scenu. Portman sa lakoćom pokreće publiku svojim prefinjenim spojem tehna i hausa, dok pod psudonimima Petru i Little P istražuje nove pristupe zavođenja prisutnh na podijumu. Biće ovo fantastičan groovy i seksi b2b set.

Dee je počela da se bavi di-džejingom 2009. godine i već tada beleži svoje prve nastupe u zemljama regiona, kao i u Švedskoj, Austriji i drugim zemljama. Njen početak u vezi je sa house melodijama, dok se tokom svog razvoja na sceni približila tech-house i techno zvuku. Njene setove imali smo priliku da čujemo u najposećenijim prestoničkim klubovima rezervisanim za elektronsku muziku i festivalima. Najupečatljiviji momenat u njenoj dosadašnjoj karijeri bio je nastup na Amsterdam Dance Event-u 2013. godine, nakon čega se posvetila produkcijskom radu.

Andrew Meller jedan je od osnivača 3 projekta ReWire,Beat And Juice i Depth Perception. Pod njegovim imenom možete naći više pravaca muzike, koji su bazirani na house zvuku. Primese idu zavisno od raspoloženja bilo to deep, tech ili tehno u svakom slučaju radi se o manje semplovanim više sviranim temama. Prvenstveno kao di-džej, pa kao producent, ne ostavlja publiku ravnodušnom. Voli da ekperimentiše na podijumu i da se igra ljudskom psihologijom uz što duži set. Njegov moto je: “koliko energije daš, toliko ceš je dobiti nazad!”.

Mancha se di-džejingom bavi od 2002. godine, sa prvim rezidenturama u klubovima Akademija, Kuca i Incognito, puštajući techno. Od tada je miksovao u svim vodećim klubovima u Beogradu, zemlji i regionu. Nastupao je na festivalima Exit, MAD, Forest Calling, Techno Drive, Dev9t i trenutno je rezident u 3 beogradska kluba. Od 2010. godine izdaje svoju muziku za etikete Freshin, A must have i Mirabilis, Mad Mole Music, dok njegovu muziku puštaju i podržavaju svi veliki artisti na domaćoj i evropskoj underground sceni. Muzika koju producira i pušta varira od minimal house, preko house, do techno zvuka. Zajedno sa Mark Panic-om je začetnik i nosilac projekta Belgrade Afterhours.

Mark Panic svoju karijeru započinje 2000. godine kao trance di-džej. Oprobavši se u raznim muzičkim pravcima, njegov stil je poslednjih desetak godina definisan progressive house zvukom u čijoj se fuziji mogu čuti techno, tech house i deep house, sve to sa ukusom ukomponovano kroz zavidnu tehniku miksovanja. U svojoj petnaestogodišnjoj karijeri nastupao je u svim underground beogradskim klubovima, kao i u klubovima širom zemlje. U više navrata nastupio je i na fesetivalima Exit, Wicked Forest, Dev9t kao i na MAD in Belgrade, Forest Calling, Techno Drive. Trenutno je rezident u dva beogradska kluba. Kraljevi beogradskih aftera oduvaće vas svojim b2b setom!


Ulaznice po promotivnoj ceni od samo 500 rsd možete kupiti do 17. marta, nakon čega će cena biti povećana na svim prodajnim mestima Eventim Serbia i DD tickets, kao i putem linka: http://bit.ly/2mphTe6.

 

Avatar photo

Autor: Igor