ADE University za mlade nadobudne profesionalce se sprema za svoje osmo izdanje. Budući polaznici se mogu registrovati i pripemiti za ultimativno iskustvo učenja.

 

ADE University za mlade nadobudne profesionalce se sprema za svoje osmo izdanje. Budući polaznici se mogu registrovati i pripemiti za ultimativno iskustvo učenja.

Generator Hostel je nova lokacija i glavni “hub” za ADE University gde će se održati nekoliko razgovora, i Keinote govora tokom dana sa predstavnicima nekih od svetski najpoznatijih etiketa, agencije menadžementa i festivalskih promotera. 

Osim redovnog programa ADE Univerziteta, studenti se mogu prijaviti za vođene ture, razgovore i radionice u renomiranim muzičkim firmama te videti panele koje čine deo ADE Pro i ADE Beats, čineći ga jedinstvenom prilikom za učešće studenata ADE-ov opsežan dnevni program konferencije. Ulaznice su dostupne!

ADE University je obrazovni program koji ima za cilj podsticanje i obrazovanje holandskih i međunarodnih studenata koji nameravaju biti muzički profesionalci u budućnosti. Pruža jedinstven program pun interaktivnih rasprava, govora, Q & A, radionica i mrežnih sastanaka koji pokrivaju svako moguće područje stručnosti, a sadrži širok raspon visoko iskusnih stručnjaka koji žele podeliti svoja znanja i uvid koji su stekli kroz dugogodišnje iskustvo.

   

Program će se održati od srede 17. oktobra do petka 19. oktobra. ADE University je otvoren isključivo za studente (uključujući međunarodne studente), pa je potrebno poneti svoj indeks prilikom preuzimanja karata.

Ceo program možete pronaći ovde, koji ukljućuje govornike poput Headhunterz + team, Matrikkman, Ralph Echemendia (The Ethical Hacker) i Sasha / Late Night Tales kao i predstavnike iz Ace Agency, Audio Obscura, Q-dance, seulski underground dance scene i još mnogo toga.

 

ADE University je podržan od strane Fontys Academy for Creative Industries and Born4Jobs. 

 

Izvor: mixmagadria.com

 

Avatar photo

Autor: Igor