DELIMO KARTE :: Serbia Wonderland Festival :: Paul Van Dyk, Marlo, Orjan Nilsen, Dannic

 

Pol Van Dajk predstaviće se publici Serbia Wonderland Festivala, 2.jula na terenima K.K. Partizana. 

Slavni DJ i producent, prodao je preko tri po miliona albuma širom sveta i nekoliko puta je bio izabran za zvanično najboljeg DJ-a na planeti.

Dobitnik je Gremi nagrade i prestižne nagrade Berlina. Radio je remikse i muziku za slavne bendove poput Depeche Mode, U2 kao i za Madonu, Džastina Timberlejka i mnoge druge.

 

Njegovi nastupi i čuveni setovi su priča za sebe. Fanovi širom sveta ga istinski obožavaju i prate gde god da nastupa. Jedini je umetnik koji Central park u Njujorku jednom godišnje potpuno sam pretvori u veliki “open air festival”, a na njegovom solo nastupu u Rio de Ženeiru je bilo preko milion ljudi!

Važi pravilo da na radnom stolu ima više instrumenata i opreme nego svi DJ-evi zajedno, često kombinije instrumente, uživo na nastupima svira klavijature praveći pravo savršenstvo od elektronske muzike.

Pol Van Dajk je odrastao u Istočnom Berlinu, daleko od sveta muzike. Svedočio je životu u podeljenom gradu i bio učesnik istorijskog pada Berlinskog zida. Milionski auditorijum gledao ga je dok je izvodio “We are One” na ceremoniji proslave ujedinjenja Nemačke, priznavajući ga za jedinstvenog ambasadora muzike u svetu.

 “Festivali u svetu, pa i kod nas se grade godinama, decenijama. Za veliki i svetski festival potrebno je pre svega dosta novca, strpljenja i vremena. Mi smo jako ponosni što smo za samo godinu dana, zahvaljujući pre svega našem ličnom trudu, izgradili svetski poznat festival, gde publika iz Srbije i cele Evrope može da vidi najveće svetske zvezde. Uspeli smo da stavimo Beograd na svetske mape kao obaveznu festivalsku stanicu, našim fanovima smo omogućili da za ulaznicu od 17 evra uživaju u dvodnevnom muzičkom spektaklu, što je bilo gde u svetu nezamislivo. Nastavićemo da se borimo za naš grad i našu zemlju kako bi u narednom periodu doveli i ostala velika imena, poput Pola”, ističu organizatori.

Zbog dolaska legendarnog umetnika, termin festivala pomera se na 2. i 3.jul, a organizatori najavljuju uvođenje VIP terase, Fun Pit zone, proširenje festivala i brojna druga iznenađenja.

Na Serbia Wonderland festivalu pored legendarnog Paul Van Dyk-a nastupiće i Dannic, Marlo, Orjan Nilsen kao i hardstajl zvezda Code Black.

NAGRADNA IGRA

DELIMO VAM KARTE ZA OBA DANA FESTIVALA. SVE ŠTO TREBA DA URADITE JE DA ŠERUJETE OVAJ ČLANAK NA VAŠIM FACEBOOK PROFILIMA I DA NAM U INBOX NAŠE ONLYCLUBBING STRANICE POŠALJETE IME I PREZIME SA NAZNAKOM ZA “SERBIA WONDERLAND”.
NAGRADNA IGRA TRAJE DO ČETVRTKA UVEČE KADA ĆEMO IZABRATI POBEDNIKE. SREĆNOOO….

Avatar photo

Autor: Igor