Policija prekinula ilegalni rave u napuštenoj prodavnici tepiha!

 

Oko 1000 posetioca sudelovalo je u ilegalnom raveu prošle subote na jugoistoku Velike Britanije sve do dolaska policije.

Policija je oko 23.30h upala na ilegalni rave koji se odvijao u trgovačkom centru u sklopu kojega je napuštena prodavnica tepiha u pokrajini Kent.

Jedan muškarac je uhapšen zbog remećenja javnog reda i mira i jer je publiku opskrbljivao psihoaktivnom supstancom – dušikov oksid. Potom je sva rasveta i ozvučenje iz skladišta uklonjena. Utvrđeno je da se sumnjivi nelicencirani muzički događaj održavao u neispravnom skladištu, na kojem je prisustvovao značajan broj ljudi.

Videozapisi objavljeni na društvenim medijima prikazuju velik broj ljudi koji plešu na drum & bass u napuštenoj trgovini. Jedna osoba izrazila je iznenađenje što su završili na zabavi nakon večeri. Čuje se glas na jednom videozapisu koji kaže: “Završili smo posao, otišli u McDonald’s u Stroodu i čuli za ovaj ilegalni rave na Carpetrightu – ovo je ludost.”

Nakon izlaska iz trgovine, mladi su viđeni kako hodaju autobuskom stanicom Road, Strood i ispred železničke stanice u Rochesteru. 

Fotografije i videa možete pronaći Kent Online na ovom linku, kao i na Metro.co.uk .

IZVOR: Klubskascena.hr

Avatar photo

Autor: Igor