Novembar u Beogradu započinje jako ove godine. Ova organizacija obećava techno. Njihovo ime je Polygon.msc i verujem da ćemo upravo to i dobiti.

 

Novembar u Beogradu započinje jako ove godine. Ova organizacija obećava techno. Njihovo ime je Polygon.msc i verujem da ćemo upravo to i dobiti.

Brutalna imena kojim će Polygon.msc otovriti svoj put u obećani raj su Terrence Fixmer i Remco Beekwilder. Prefinjeni zvuk techna i sveža krv.

Terence Fixmer je čovek rođen u Francuskoj, a muzički potkovan nemačkim znanjem i njegovim čedom Berghain-om. Dok je odrastao veliki uticaj  na njega ostavio je EBM, dok pravog techna još uvek nije bilo. Ono što morate da znate o Terence-u je da ne prati trendove, već da ostaje veran sebi i svojoj muzici sve ove godine. Ono što ga razlikuje  je njegov istančan ukus za muziku koju isključivo prenosi kroz Live nastupe. Veliki je zaljubljenik u analogne masine koje je počeo da skuplja još u studentskim danima. Iza sebe ima šest albuma. U svoje bezbrojne nastupe ubraja i jedan u Beogradu, 14.Oktobra 2016. godine. Svi koji su bili te večeri tu sećaju se njega kako u potpunom mraku Hangara, sa svojom lampicom traži odgovarajuće dugmiće.

Svoj prvi album je izdao za International Deejay Gigolos imprint još davne 1999. godine.

2003. godine je započeo saradnju sa pevačem Douglas McCarthy-jem iz grupe Nitzer Ebb. Zajedno su izdali dva albuma „Between The Devil“ i „Into the Night“. Potpisivao je albume za izdavačke kuće kao što su: Electric Deluxe, Prologne, CLR i Deeply Rooted. Vlasnik je izdavačke kuće Planet Roughe.

Kao rezident Berghain-a, za njega kaže da je neverovatan osećaj puštati u tom klubu i da mu dozvoljava slobodu kakva mu je potrebna da bi stvarao svoju muziku.

Za Ostgut Ton izdao je EP-ove „Beneath The Skin“ (2016) i „Force“ (2017), kao i najnoviji albumThrough the Cortex“ (Oktobar 2018).

Njegov zvuk varira od hipnotičkog i ambijentalnog do mračnog techna.

Сродна слика

Remco Beekwilder je ime koje je jako brzo eksplodiralo na muzičkoj sceni. Kaže da nije ni sam očekivao uspeh već da je naporno radio na muzici kako bi zvuk u potpunosti predstavio njega samog. Nezaboravni su njegovi setovi na Unpolished-u i Intercell-u. Osim techna uživa i u hip hop-u. Iza sebe ima čuveni EPLSD“  koji je potpisao za Dax J-ev Monnom Black. Početkom 2018. godine osnovao je svoj lejbl Emerald i odmah zatim izbacio EP pod nazivom „Nightlife“.

2016. godine je izbacio EP10th Planet“, kao i „Basement ToolsEP za Monnom Black.

Početkom 2018.  je odjeknuoState of ReturnEP koji je potpisao za Binary Cells.

Njegova traka pod nazivom „Planet Acid“ je jedna od omiljenih za puštanje u Berghain-u.

Puštao je na događajima i mestima kao što su Awakenings, Reaktor, Rotterdam Rave, Soenda, Berghain i Tresor.

Резултат слика за remco beekwilder

 

Polygon.msc je zadužen za ostvarivanje snova 09. novembra u klubu Drugstore.

Avatar photo

Autor: Igor