POSETITE “DOT” OVOG VIKENDA I OSVOJITE KARTE ZA NASTUP JOHN DIGWEEDA I SASTAVA PENDULUM

 

Ovog vikenda klub Dot će, osim sjajnog muzičkog programa, posetiocima pripremiti i vredne nagrade. Naime, oni koji posete klub u petak imaće šansu da osvoje ulaznice za nastup John Digweeda, a u subotu Dot posetioce nagrađuje šansom da osvoje karte za nastup benda Pendulum zakazan za 16. maj u Barutani!

U petak 24. aprila, svoj DJ set u Dot donose legendarni Goran Zmix Kovačević i njegov kolega Mark Wee. Kao pravi veteran beogradske klupske scene, Zmix je svoju karijeru započeo davne 1995. godine u klubu Industrija i od tada je nastupao u skoro svim relevantim domaćim klubovima, uz brojne DJ velikane kao što su DJ Rolando, Antoine Clamarane, Bob Sinclair, Carl Craig, Green Velvet, Armand Van Helden i mnogi drugi. Ovog petka, Zmix i Mark Wee su Dotu, a ulaz je free do ponoći. Oni najsrećniji osvojiće karte za nastup John Digweeda zakazan za subotu, 25. april u Hagaru kod Luke Beograd, zato budite na pravom mestu u pravo vreme – u klubu Dot ovog petka!

Pravo drum’n’bass veče na programu je kluba Dot ove subote, 25. aprila. Lajnap u sastavu Codex, Rebel B, Bozne & Rokster pružiće posetiocima pravi uvod u ono što ih čeka 16. maja u Barutani. A to što ih čeka jeste nastup jednog od najboljih d’n’b sastava svih vremena – benda Pendulum, koji će biti gost Beograda ovim povodom. Ulaznice za ovaj događaj već su u prodaji na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa po za sada aktuelnoj ceni od 700 dinara, a oni najsrećniji imaće priliku da osvoje ulaznice u klubu Dot ove subote. Napomena – ulaz je slobodan do ponoći!

Avatar photo

Autor: Igor