POSLEDNJI FESTIVAL NA ZEMLJI: 40 REJVERA OD RAJA DO PAKLA!

 POSLEDNJI FESTIVAL NA ZEMLJI: 40 REJVERA OD RAJA DO PAKLA!

Tribal Gathering festival koji se održava u Panami koji je započeo pre svetskog zaključavanja još uvek traje jer četrdesetak posetioca nema dozvolu ni način kako da se vrate kućama.

O ovom festivalu i o ovom slučaju smo pisali još pre mesec i po dana i više možete pročitati klikom ovde.

Dok se širom sveta najavljeni festivali i veliki koncerti usled globalne epidemije koronavirusa neminovno otkazuju, ili su već odavno otkazani, festival Tribal Gathering u Panami još uvek “traje”! Kada smo pre više od mesec dana pisali kako više od 300. posetilaca tog festivala još uvek nije uspelo otići sa poprišta održavanja, jer ih u tome sprečavaju pandemija koronavirusa i smernice kojima je vlasti pokušavaju obuzdati, nismo ni slutili kako će njihova zaključanost na plaži potrajati i dan danas. Ali nažalost traje i dalje.

Počevši 29. februara, Tribal Gathering trebao je biti završen 15. marta, ali je tri dana pre kraja bio stavljen u karantin zbog koronavirusa. Svakome ko je u Panami bio 14 dana ili više bilo je dopušteno napustiti državu, no česte promene regulativa i birokratskih pravila i zahteva uticalo su na to da je dosta posetitelja festivala zapelo u Panami – neki su još uvek i na samom mestu održavanja festivala.

Takvih je čak četrdesetak, a kako je zabrana vazdušnog prometa nekidan produžena sve do 22. maja, jasno je kako ih očekuje još barem mesec dana prinudnog partijanja – ako su na mestu festivala ostali i DJ-evi. O festivalu koji je već neko vreme poslednji festival na našoj planeti ekipa VICE-a je snimila desetominutni dokumentarac “Trapped In Paradise”, koji možete pogledati u nastavku.

Avatar photo

Autor: Igor