Postani deo najvećeg humanitarnog festivala – Dance4Life!

 

Pozivamo vas sve da se pridružite najvećem humanitarnom festivalu u Srbiji – Dance4Life. Prošle godine smo pomagali Nemanji Ivanovića – DJ Manju koji je nažalost 23. jula 2016. nesrećno preminuo od sarkoma. Njegova ideja je bila da dalje pomažemo ljude koji boluju od retkih bolesti – tako da ove godine prikupljamo novac za Marija Jurešića koji boluje od malignog melanoma IV stepena i medicinske aparate.  
Mario je čovek iz sveta muzike i kao takav mi koji volimo muziku možemo da pomognemo tako što ćemo da postavimo na socijalnim mrežama svoju profilnu sliku u znak podrške! Srbija je ranije podržavala Francusku i druge akcije po socijalnim mrežama – sada je to prilika da pomognemo nekog našeg, nekom kome zaista treba pomoć u ovom trenutku jer vremena puno nema.
 

 
Da bi se priključili akciji dovoljno je da pošaljete svoju sliku na [email protected] ili jednostavno na Pošto Život Facebook i Instagram stranicu. Mi ćemo u najkraćem roku vama poslati dizajn nazad. 
 
Za Marija je već prikupljeno 135.000 e i nedostaje još 55.000 e kako bi počeo sa TIL terapijom lečenje koja je dostupna samo u Tel Avivu (Izrael)
 
Ko želi da donira ili pošalje SMS za Marija – dovoljno je da ukuca 188 na 3030 ili da poseti njegov profil na BudiHuman.rs
 
​Ovu akciju su već podržali mnogi ljudi iz i van sveta muzike, uključujući i poznate ličnosti kao što su Andrija Milošević, Aleksandar Radojičić, Viktor Savić, Sergej Ćetković, Viva Vox i mnogi drugi.


Festival će se održati 2. i 3. decembra u Hali 5 – Beogradskog sajma gde ćemo u oba dana kao i prošle godine spojiti naša najbolja imena domaće klupske underground i mainstream scene. Karte za ovaj događaj možete kupiti preko DD Tickets sajta i Eventima, kao i svim Win Win radnjama širom Srbije.
 
Mi igramo za život, a ti?
 

 

Avatar photo

Autor: Igor