POTVRĐEN UZROK SMRTI ROBERTA MILESA

 

Službena izjava koja potvrđuje uzrok smrti Roberta Milesa, koji je umro u dobi od 47 godina, a radi se o četvrtom stupnju metastaziranog karcinoma.

Izjava je pročitana preko radio stanice trance producenta Open Laba.

Robert je bio više od samo artista, bio je pionir, kreator, inspiracija, sin, otac, naš prijatelj. Robert je preminuo sinoć u miru, nakon hrabre bitke s četvrtim stadijuom metastaziranog raka, tokom devet meseci. Kroz celi period je bio snažan, odlučan, neverojatno hrabar i napravio je sve što je mogao u borbi s ovom groznom bolešću.

Za Mixmag, osnivač Creama, James Barton, koji je bio i A&R za Milesov singl ‘Children’, koji se našao na vrhu top listi u 12 zemalja, 90-ih godina, rekao:

Ono što me pogodilo oko Roberta, na neki čudan način, je da je on poput trake ‘Children’. Bila je to sanjiva, lepa, melodična, lagana traka koja je ulovila svačiju maštu. Nije bilo iznenađenja kad sam konačno upoznao Roberta, da je ispao prekrasan, prizemljen lik koji je tiho pričao. Nikad s njim nije bilo nikakve drame, nikakvog ega. Samo je volio raditi muziku i bio je fenomenalan tip.

Izvor: MixMagadria

Avatar photo

Autor: Igor