Potvrđeno: EXIT i na moru! SEDMODNEVNA AVANTURA!!!

Nakon održavanja u Novom Sadu, sledeći EXIT “produžiće se” u Crnoj Gori, a hedlajneri će biti DJ zvezde na nivou novosadskog festivala.

U čast petnaestog izdanja festivala, EXIT vas poziva na sedmodnevnu avanturu u dve države. Posle Petrovaradinske tvrđave, žurka se seli na jednu od najlepših plaža na Jadranu.

U planu je više bina na više lokacija – u Starom gradu u Budvi, na Jazu, u Kotoru, kao i na Adi Bojani.

Kamp i na Jazu!

EXIT će pružiti logističku podršku preko autobuskog, železničkog i avioprevoza. Na Jazu će biti omladinski kamp i festivalsko selo, gde će cena biti oko 30 evra za sedam dana. Kamp će imati uobičajenu infrastrukturu – toalete, tuševe… Lokacija kampa u Novom Sadu još uvek nije poznata.

Ovo nije selidba, EXIT je novosadski festival i biće ovde sve dok to Novosađani budu želeli. Pratimo trendove i znamo da strani posetioci vole provod i na moru, a teško im se može objasniti da je Dunav naše more. O ‘morskom’ festivalu smo maštali još od nultog izdanja”, rekao je strateški direktor festivala Dušan Kovačević i podsetio da EXIT gradu i pokrajini donosi “deset do 15 miliona evra“.

Hedlajneri još uvek nisu poznati, ali prvi je potvrđen i ime će biti objavljeno krajem decembra.

Fokus će biti na najboljem što svetska muzička scena ima da ponudi. Razgovaramo sa najvećim zvezdama“, kažu iz EXIT-a.

U četvrtak, 12. decembra u podne u prodaji će se naći četvorodnevne promo karte po ceni od 4.990 dinara, što je popust od čak 60 odsto (redovna cena biće 11.990). Oni koji kupe taj paket, besplatno dobijaju karte za Sea Dance. Jednodnevne karte za Sea Dance koštaće oko 45 evra.

Članovi EXIT trajba već od danas imaju mogućnost da obezbede sebi te karte, a za više informacija posetite zvanični sajt.

Naš najveći muzički festival trajaće od 10. do 13. jula. Egzit se ove godine širi i u Crnu Goru, pa će tako od 15. do 17. jula na plaži Jaz biti organizovan festival “Sea dance”.

Prošlogodišnja duža verzija okupila je 200.000 ljudi iz celog sveta, pa organizatori smatraju da su dodatna tri dana u Crnoj Gori pun pogodak za sve željne duže zabave.

Avatar photo

Autor: Igor