Povratak legendarnog TTPa – Svojim hibrid setom Nastić i Milićević debitiraće na EXIT festivalu ove nedelje!

 

Najpoznatije srpske DJeve Marka Nastića i Dejana Milićevića ne treba posebno predstavljati, ali njihov dugoočekivani novi projekat TTP 2.0, kojeg će da izvedu po prvi put i to pred Dance Arenom EXIT festivala, svakako da.

TTP (Teenage Techno Punks) su beogradski DJ dvojac, formiran od strane Marka Nastića i Dejana Milićevića davne 1996. godine. Vremenom je TTP rastao kao ideja i postao simbol nekadašnje beogradske underground scene, a dvojcu se priključio Miloš Pavlović, poznatiji kao Regen. U ovom sastavu, Teenage Techno Punks je postojao do 2002. godine.

Od te 2002. godine, članovi kolektiva fokusirali su se na sopstvene muzičke karijere. Danas, oni su DJ-evi i producenti sa bogatim internacionalnim karijerama i iskustvom koje ih je dovelo do toga da naprave ovaj korak napred – jedinstveni hibrid set na kojeg se odlučila samo nekolicina izvođača u našem regionu. Sati provedeni u studiju i mnoštvo zahteva publike bili su dovoljan povod Marku i Dejanu da ožive TTP, reinkarnirajući ga u novu muzičku formu koliko sa tehničke strane toliko i žanrovske.

TTP 2.0 je hibridni live set, jedinstven na srpskoj, ali i regionalnoj elektronskoj sceni. Zvuk ovog hibrid seta spoj je modernog i autentičnog tehna, vešto oformljen na temeljima različitih muzičkih stilova Marka i Dejana. Kombinacija hardvera i softvera, kompleksnih i jedinstvenih zvučnih formacija, TTP 2.0 savršeno uklapa Markovu prepoznatljivu modularnu sintezu sa Dejanovim nepredvidim, Chicago uticajem.

Ideja oko novog koncepta TTP-a jeste ekskluzivna serija eventova koja će svoju premijeru imati na svetski poznatoj Dance Areni Exit festivala ove nedelje, 7. jula s početkom u 00:30h.

Linkovi:

TTP 2.0

https://www.instagram.com/ttp_2.0/?hl=en

Dejan Milićević

https://www.instagram.com/dejanmilicevicdj/?hl=en

https://www.facebook.com/dejanmilicevic/

Marko Nastić

https://www.instagram.com/markonast/?hl=en

https://www.facebook.com/djmarkonastic/

Avatar photo

Autor: Igor