Pred nastup u Barutani, otkrivamo pet činjenica koje možda niste znali o Traumeru!

 Pred nastup u Barutani, otkrivamo pet činjenica koje možda niste znali o Traumeru!

Predstavnik pariske andergraund scene, producent i DJ Traumer u subotu 18. juna u beogradsku Barutanu doneće svoj hipnotizirajući minimal house zvuk. Ovaj predvodnik francuske elektronske scene kojeg mnogi znaju po planetarnom mega hitu „Hoodlum“, široj publici je poznat po tvrđem zvuku, dok se u njegovom opusu može pronaći sve, od minimala i microhouse-a, preko medoličnih deep hose i jazzy zvukova pa sve do beskompromisnog techna.

Traumer je deo Lola ED porodice, vlasnik respektabilnog lejbla Gettraum, a planira pokretanje još jedne etikete koju će nazvati HUA. Rezident je svog omiljenog kluba Rex u kojem organizuje čuvene žurke pod nazivom „Traumer Invites…“ na koje poziva svoje prijatelje i omiljene izvođače, dok na radiju Rinse France vodi emisiju u kojoj do izražaja dolazi njegova muzička svestranost i dinamičnost. U njegovoj muzici možete čuti tabla bubnjeve iz Indije, gudačke i duvačke instrumente sa Bliskog Istoka i duboke afričke ritmove u kombinaciji sa bogatom istorijom house-a i tehna iz Evrope i Amerike.

Pred nastup u Barutani otkrivamo pet činjenica koje možda niste znali o Traumeru:

  1. Njegov savršen dan – da ustane u 4 ujutru, odmah ode u studio i tamo bude do kasnog podneva. Posle toga odlazak na pijacu po povrće, masline, meso i italijansku šunku, pa sve to da sprema, jer čeka prijatelje. Dok ih čeka uzeće beli i crveni Burgundi iz svog vinskog podruma, a sa prijateljima i ženom uz večeru će popiti po flašu i po od svakog, jer to je prava mera. Posle toga sledi duga i besana noć provoda zbog koje će svi morati da odmaraju sutra.
  2. U svom stvaralaštvu najviše ceni brzinu i sposobnost da od različitih segmenata napravi celinu. Nekada je mogao da pravi i po 10 traka u danu. Kao svoju manu vidi to što se u svom radu previše fokusira na samo jedan aspekt trake – kako će publika da reaguje. Uz to, ne voli da izlazi iz zone komfora.
  3.  Ako bi mogao da nauči jednu stvar, to bi bilo sviranje klavira. Sam ističe da on nije školovan muzičar, i da mu to nekada mnogo otežava, jer dok pravi trake ima muziku i glavi i voleo bi da samo može da uzme klavijaturu i to da odsvira.
  4. U slobodno vreme mnogo voli da ide u bioskop, a posebno ceni stvaralaštvo Denisa Vilneva. Uz to, mnogo voli da kuva, a on i žena imaju i svoj instagram profil za to: @welove_cooking
  5. Da može da bira bilo koju osobu s kojom bi izašao na večeru, to bi bila – Björk.

Bonus činjenica: Kaže da ga mnoge kolege inspirišu, ali troje koje izdvaja su Raresh kao DJ, Cristi Cons kao DJ i producent i Apollonia kao DJ-evi (brza bonus činjenica na brzu bonus činjenicu – Dyed Soundroom iz ovoj trija nastupaće sa Markom Nastićem u Barutani 1. jula!)

Ulaznice su u prodaji putem Cooltix onlajn platforme i Gigs Tix i Ticket Vision prodajnih mreža, po ceni od 990 dinara za regularnu i 1390 dinara za VIP.

Avatar photo

Autor: Igor