Predstavljamo domaće hedlajnere petog Guarana foam festa

 Predstavljamo domaće hedlajnere petog Guarana foam festa

Najveći penušavi festival u Evropi, peti po redu Guarana foam fest održaće se 21. Septembra u beogradskoj Kombank areni i ljubljanskom „Gospodarskom rastavišću“. Pored stranih zvezda poput Kurda Maverika, Frimejsonsa, Rodžera Sančeza, Geo da Silve, Pantelisa, Emil Lasarije, publika u dve arene će biti u prilici da uživa i da se zabavi uz odlčan domaći lajn ap.

Danas predstavljamo domaću podršku ovogodišnjim hedlajnerima.

Di džej Plaja rezident je najboljih beogradskih klubova, a njegovi setovi popularni su i van granica Srbije. Felipe Simo austrijski je haus producent srpskog porekla, a njegovi progresivni haus nastupi sve su populariji kako u Austriji tako i ostatku Evrope. Saks n Gruv, veoma su rado viđeni gosti mnogobrojnih haus žurki, a za arenu pripremaju poseban set. Gagi Kabadajić nastupiće u društvu kolege Mek Dejmsa, dok će Petar della Pijetra, producent i kompozitor predstaviti sa svojim novim singlom, ali brojnim drugim haus hitovima. Momci koji čine sastav Kriminal gajs takoše su priredili odličan haus set za  Foam fest, dok će čast da otvore ovogodišnji Guarana foam fest pripasti ekipi u sastavu di džej Neli i Mark Anderson.
 
AF: Janusov spektalk!
Predrag Janus  sa svojim prijateljima (Petar Cvetkovic & 031 Republic) izvešće do sada nevidjenu tehniku miksa na Foam festu. Trostrukim B2B miksom ‘trek baj trek“’ spektakularno će zatvoriti petu po redu penušavu senzaciju.

Avatar photo

Autor: Igor

Postavite Komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Molimo Vas popunite obavezna polja.