Prilika za mlade umetnike – Serbia Wonderland!

Organizatori Serbia Wonderland – Festivala budućnosti, koji će se održati 12. Oktobra u KPGT-u, obaveštavaju sve mlade umetnike  da će u sklopu kampanje gde publika sama gradi svoj festival, otvoriti Jungle Tribe Live Act stejdž, na kome će mladi umetnici moći da prikažu svoje kreacije iz oblasti elektronske muzike i vizuelnih umetnosti.

Konkurs je otovoren do 20.09.2013. za sve muzičke producente, live act performere, DJ-eve, instrumenentalne soliste, vokaliste i VJ umetnike koji treba da pošalju svoja dela na [email protected] i učestvuju u kreiranju  audio vizuelnog spektakla. Konkurs nije ograničen samo na audiovizuelne stvaraoce već je otvoren i za glumce, akrobate, plesače, body paintere, pantomimičare, scenografe,  dizajnere, animatore, mađioničare, breakdancere  i ostale zainteresovane umetnike koji treba da se prijave u pomenutom roku i da doprinesu građenju novog festivala budućnosti u Srbiji. Za učešće se takođe mogu prijaviti i volonteri, promoteri i svi zainteresovani da pomognu u pisanju bajke.

 

Kandidati koji prođu konkurs i budu odabrani, imaće priliku da prikažu svoje znanje i umeće zajedno sa vodećim svetskim zvezdama. Ove godine, umetnici će učiti od svetske zvezde sa Armada Music etikete čiji je nosilac Armin Van Bjuren, već godinama svetski DJ broj jedan. Headliner Serbia Wonderland-a je upravo jedan od njegovih omiljenih mladih DJ-eva.

 
Podsećamo da karte mogu da se kupe  po promotivnoj ceni od 690 dinara na prodajnim mestima Eventim-a I JungleTribe-a  do 08.09.2013. Nakon tog datuma cena ulaznica će iznositi 890 dinara do kraja septembra, ukoliko uopšte ostane karata s obzirom na činjenicu da je broj posetilaca u KPGT-u ogranicen na 3000. Ukoliko se u brzom roku prodaju sve karte organizatori će preseliti festival na veću lokaciju. Očekuje se i veliki broj posetilaca iz susednih zemalja.
 
Na facebook stranici festivala www. facebook.com/ serbiawonderlanfestival zainteresovani mogu da prate tok konkursa i glasaju da li žele da se novac prikupljen od prodaje ulaznica uloži u dovođenje jos jednog DJ-a ili u scenografiju. Publika sama gradi svoj festival buducnosti!
Avatar photo

Autor: Igor