Probudite svoj ALTEREGO i spremite se za noć punu najčistijeg tehno zvuka!

 Probudite svoj ALTEREGO i spremite se za noć punu najčistijeg tehno zvuka!

ALTEREGO vraćamo u dobro poznati K9 Station u Novom Sadu, gde vam naši rezidenti spremaju još jednu besanu noć punu najtvrđeg zvuka.

Pridružiće im se i poljska tehno kraljica MOIA koja je takođe i rezident kultnog SYNOID-a. Kao izvanredan DJ/producent i uticajna figura u berlinskoj tehno zajednici, ostavila je svoj trag u nizu događaja i klubova, pokazujući svoje umeće koje uključuje kombinaciju živahnih, moćnih ritmova i sanjivih zadivljujućih melodija u svoj, prepoznatljiv oblik tehna. Njena izdanja su se našla na nekim od najpoznatijih izdavačkih kuća kao što su Sacred Court, The Brvtalist, Dusk Records i mnogi drugi. 

Uz moćni zvuk koji nam sprema MOIA, očekuju vas i naši rezidenti u svežim izdanjima. Po prvi put ćete imati priliku da čujete Asarri i Tarensa u B2B izdanju koje jedino sluti na neočekivane preokrete jakog intenziteta, dok Deeda donosi svoju prepoznatljivu eksplozivnu energiju – ovoga puta u solo izdanju. Pridružiće im se i sjajna Satan Semberski koja nas vodi kroz mračno putovanje i novo nadrealno iskustvo. 

Oslobodite svoj ALTEREGO i pridružite nam se 22. marta gde vam spremamo još jednu nezaboravnu noć!

Line-up:

– MOIA

– Asarri B2B Tarens 

– Deeda

– Satan Semberski

PRODAJA ULAZNICA:

Prodaja ulaznica počinje 06. februara u svim Gigstix prodavnicama kao i online putem sajta! Ukoliko bude preostalih ulaznica do dana dogadjaja, na ulazu će biti dostupne po višoj ceni.

Avatar photo

Autor: Igor