Prodaja karata za VIBE festival ušla u fazu III

 

Nešto više od dve nedelje nas deli od početka petog VIBE festivala. Proteklih godina na festivalu smo slušali samo domaći Line Up, ali organizatori su odlučili da ovaj mini jubilej obeleže bukiranjem i stranih izvođača.

VIBE festival je poznat po raznovrsnosti muzike koju nudi svojim posetiocima pa ćete tako i ove godine biti u prilici da uživate u svom omiljenom žanru, samo ovoga puta na tri festivalske bine. Main Stage, nosilac festivala, će propagirati uglavnom tech i techno zvuk, a za najbolji mogući doživljaj biće zadužena strana imena Catz ‘N Dogz i Cuartero.

VIBE festival 2017 Catz N Dogz

Pored njih za Warm Up i Outro setove biće zaduženi neki od najboljih domaćih artista: Dejan Milićević, Marko Milosavljević, Rub A Dub, Goranche i Nevena Jeremić.

VIBE festival 2017 Cuartero

Orbital Stage je namenjen ljubiteljima EDM zvuka, a na njemu će nastupiti najbolji domaći DJ-evi i producenti kao što su: Divolly & Markward, WRECKΛGE, Cavin Viviano, Vandal Steve, BONE N SKIN, Miloš Stankić, Milhøuse i Aero.

VIBE festival 2017 Orbital Stage

Takođe ove godine se uvodi i Sun Stage koji će raditi tokom dana počev od 18h, a muziku će za vas vrteti lokalna DJ ekipa. Lokacija SUN Stage-a je između napuštenih fabrika kompleksa Knežev Arsenal.

Prodaja karata je ušla u fazu III i sada ih možete nabaviti po ceni od 700 dinara za jednodnevne i 1100 dinara za dvodnevne ulaznice u svim WinWin radnjama i online na www.ddtickets.rs.

VIBE festival 2017 prodaja karata

 

Avatar photo

Autor: Igor