Prodato 6000 ulaznica za EXIT!

U rekordnom roku, za svega dva sata, prodato je 5000 ulaznica za EXIT po najpovoljnijoj ceni od 4.990 dinara. Prodaja karata za EXIT počela je danas u podne, kada je mogao da se kupi vrlo ograničen broj ulaznica sa 60% popusta. Zbog velikog interesovanja, nakon što su ulaznice po ovoj ceni rasprodate, u prodaju je pušten i kontigent od hiljadu karata po ceni od 5.490 dinara, koji je takođe planuo.

U prodaji se trenutno nalaze povlašćeni kompleti ulaznica za EXIT festival po ceni od 5.990 dinara, sa 50% popusta u odnosu na redovnu cenu karata za festival. Kao novogodišnji poklon, EXIT će svima koji se u decembru odluče za kupovinu kompleta po ceni od 5.990 dinara darovati i ulaznice za trodnevni SEA DANCE FESTIVAL na plaži Jaz u Crnoj Gori.

Petnaesto izdanje EXIT festivala je u znaku EXIT AVANTURE koja nas vodi na EXIT, jedan od najboljih evropskih festivala, od 10. do 13. jula 2014. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i na SEA DANCE FESTIVAL od 15. do 17. jula na plaži Jaz, jednoj od najlepših plaža Jadrana.

Više o EXIT AVANTURI pročitajte na ovom linku, dok više informacija o ulaznicama za EXIT možete pronaći ovde.

Avatar photo

Autor: Igor