Prodigyjev novitet “Nasty” dobio novo odelo

 

Šest godina nakon poslednjeg “Invaders Must Die!” albuma nedavno smo napokon dobili ukus svežeg mesa The Prodigy-ja sa novim opakim singlom.

Ime mu čini pravdu uzmemo li u obzir preteće tekstove i opasne riffove popraćene opskurnim video spotom s temom proganjana i opsedanja. Majstor breakbeata kojem pošta stiže na Londonsku adresu, DJ Zinc, uzeo je ovu žestoku traku Liama, Keitha i Maxima i razlomio je u breakbeatu, polio nagrizajućim kiselinama acida i spastičkim nepravilnim udaraljkama. Preciznim hirurškim rezovima electro trash traku pretvorio je u jednu od onih na koju ćeš skakati više i jače od ostalih na podijumu.
 

 
Tako da dok čekamo novu Prodigyjevu turneju i službeni izlazak albuma 30. marta ostavljamo vas sa Keithovim rečima za Guardian i novim gadno dobrim remixom:
 
“Ne čujem nikoga tamo ko zvuči baš kao mi. Mogu pokušati ali sve je u zvučnosti, celom utisku pesme. Način na koji vas napada je tako dobro podešen. Niko drugi to ne može. Nemaju tu sposobnost da naprave ovakvu buku.”
 
 
 
Izvor: KlubskaScena
Avatar photo

Autor: Igor