Program kluba Late Night Social za dedembar mesec!

Social Club u decembru startuje sa dva premijerna gostovanja koje će ugostiti rezident Vladimir Dragaš.

Dugo godina usavršavajući svoje veštine u DJingu i produkciji Alexandar Ivković je postao nezamenljivi deo velikih muzičkih festivala, žurki i etiketa kao što su Desolat, Bitten, Serkal i druge. Njegovom groovy house i techno zvuku pridružiće se osnivač HEAR IT. FEEL IT. MOVE IT. organizacije, Mihajlo čiji setovi su dugi, raznovrsni, mračni, minimalistični, ponekad sirovog zvuka, i uvek u sintezi sa dinamičnim ritam sekcijama. 

U drugoj nedelji decembra u okviru brosh showcase-a, CVTKVC će ugostiti Lukavog, jednog od reprezenata beogradskog micro i minimal house zvuka, dok je treći vikend meseca rezervisan za Easy Tiger veče. Marko Nastić će deliti pult sa Aneuriom, vlasnikom slovenačke izdavačke kuće Gilesku Records. Aneuria je svoje ime izgradio miksujući organic house zvukove i tehno ritmove, često ih bojeći zvukovima prirode i svakodnevnog života. Uvek fokusiran na dancefloor, njegovi setovi često flertuju sa jazz i etno elementima.
 
Za kraj meseca i ove godine Kristijan Šajković dočekuje mladog i perspektivnog DJ-a Slobodana Živanovića, člana Sake & Vinyl Only etikete kao i gosta iz Makedonije, Iceberga koji će se po prvi put predstaviti u Social Clubu.
 
Čekamo vas u Gadosti svakog petka od 01h, a ulaz za sve žurke je besplatan!
Avatar photo

Autor: Igor