PROGRESIV NOĆ ZA PAMĆENJE OVE SUBOTE U BARUTANI UZ GUY J-a I GUY MANTZUR-a!

 

Vodeći di-džejevi i producenti izraelske elektronske scene, Guy J i Guy Mantzur, poznati po neponovljivom progresivnom zvuku i muzičkom talentu, nastupiće u subotu 13. jula pod nebom Beogradske tvrđave, u Barutani, dok će domaću podršku pružiti Igor D, član organizacije Progresivna Suza. 

Guy J je započeo svoju producentsku karijeru sa samo 14 godina, a i dalje prati isti princip i svaku numeru stvara kao da je prva. Na početku je bio pod trens i progresiv uticajima svoje domovine, a nakon kratkog perioda prihvatio je sve žanrove elektronske muzike. Njegova muzika ima elemente trensa, ali i toplu vibraciju progresiva i energiju starog tehna. Na putu da postane jedan od glavnih umetnika ove elektronske generacije, Guy J ima veliki broj izdanja na eklektičnoj listi poznatih svetskih izdavačkih kuća. 

Barutana je zaista veoma sjajan klub. Energija publike i sama lokacija su neverovatne. Kako vreme prolazi, moja konekcija sa beogradskom publikom je sve jača. Svi zajedno ćemo prirediti još jednu noć za pamćenje!poručuje Guy J pred nastup. 

Guy Mantzur je usavršio produkciju muzike koja prevazilazi sve granice žanrovskih klasifikacija. Inspirisan tek hausom, tehnom i pravim progresiv hausom, on stvara jedinstvena muzička dela koja su ga uvrstila u svetski vrh di-džejeva i producenata. Prepoznatljiv je po svojim unikatnim hipnotišućim melodijama i zavodljivom gruvu, kako u produkciji, tako i u svojim di-džej setovima. Njegova izdanja su dostigla sam vrh Beatport listi, a 2017. godine DJ Awards Ibiza ga je nominovala za najboljeg progresiv haus di-džeja.

Guy Mantzur se upoznao sa domaćom publikom, za koju kaže da je neverovatna, pre nekoliko godina, na novogodišnjoj žurci: „Čuo sam puno pozitivnih utisaka o vašim klaberima, ali kada sam došao, bilo je još bolje nego što sam zamišljao. Vaša publika baš voli muziku, širi pozitivnu energiju i taj trenutak na densfloru, kada se potpuno prepuste melodiji, veoma je inspirišući za di-džej set. U Barutani planiram da puštam dosta novog i neobjavljenog materijala, kako mog, tako i sa moje izdavačke kuće Plattenbank, pesme pune harmonije, gruva i ljubavi. Jedva čekam da provedem magično vreme sa svima vama.

Ulaznice se nalaze u prodaji putem Ticket Vision i Gigs Tix prodajnih mreža, po ceni od 790 dinara za parter i 1190 dinara za VIP terasu.

www.facebook.com/events/577391919455485/ 

 

Avatar photo

Autor: Igor