Progresivna Suza serijalom online nastupa proslavlja drugi rođendan!

 Progresivna Suza serijalom online nastupa proslavlja drugi rođendan!

Progresivna Suza će drugi rođendan obeležiti na način kakav trenutna Covid situacija nalaže, putem online streamova u trajanju od tri dana 04. – 06. decembra putem našeg YouTube kanala.

U čast nezaboravnoj proslavi naše prve godišnjice pripremamo i drugu zajedno sa sjajnim gostima! U saradnji sa ekipom Underground Milano slušaćemo najkvalitetnije izvodjače koji će izlečiti vaše telo i duh u iscrpljujućoj 2020. godini.

Neizostavni kvarter Progressive Tales Podcasta Lukai, Igor D, Aleksandar Marković i Popi Divine nastupiće uz podršku velikih prijatelja zajednice Despic-aHobin Rude-a. Celokupnom događaju i proslavi drugog rođendana priključili su se i sjajni producenti i izvođači iz Crne Gore, pa nam u b2b setu sa obala susedne države stižu Buba i Lèrr!

Inostrani lineup sačinjavaće neverovatan spisak izvođača! Iz Brazila dolazi nam Gui Milani koga su fanovi mogli da upoznaju bolje u razgovoru za sajt Progresivne Suze,  a sa ostrva Malte, izvođač koji je bio velika želja za ovaj event, čuveni DJ Ruby. Prvi gost naše organizacije početkom 2020. godine bio je East Cafe koji se sa osmehom na licu odazvao pozivu i ovaj put, a sa obala Šri Lanke, zemlje u kojoj je progresiv vrlo dobro pozicioniran na muzičkoj sceni, stižu nam sve globalno popularniji Subandrio i njegov sunarodnik Glow Funk.

Streamovi će biti organizovani u periodu od petka do nedelje svake večeri sa početkom od 18 časova po centralnom evropskom vremenu.

Petak 04.11.2020.
18:00 Hobin Rude [Srbija]
20:00 East Cafe [Mađarska]
22:00 Igor D. [Srbija]
00:00 Lerr b2b Buba [Crna Gora]

Subota 05.11.2020.

18:00 Aleksandar Marković  [Srbija]
20:00 Gui MIlani [Brazil]
22:00 Lukai  [Srbija]
00:00 Despic  [Srbija]

Nedelja 06.11.2020.

18:00 Glow Funk [Šri Lanka]
20:00 Subandrio [Šri Lanka]

22:00 Ruby [Malta]

00:00 Popi Divine [Srbija]


Sve informacije možete pogledati na našim stranicama.

Facebook event
Progresivna Suza Facebook Page
Progresivna Suza Facebook Group
Progresivna Suza Instagram
Progresivna Suza YouTube

Progresivna Suza SoundCloud
Underground Milano Facebook Page
Underground Milano Instagram

Avatar photo

Autor: Igor