Promo karte za Modular Journey u prodaji do nedelje

 

Jedna od najvećih zvezda sirovog tehna Keith Carnal, gostovaće u beogradskom klubu Drugstore 28. aprila. Harizmatični Holanđanin surovih bas linija nastupiće u velikoj sobi Drugstore-a rame uz rame sa Stigmatom, TKNO i Miles Nitch-om.

Keith Carnal je jedno od najznačajnijih imena svetske scene sirove tehno muzike. Njegova produkcija, posebno trake Analysis, Prospect i Untold, dobija ogromnu podršku od značajnih izvođača. Carnal-ov stil se može opisati kao kombinacija masivnih basova i keči melodija umotanih u energični vajb andergrounda, sirov, ali ne ravan, konstantno drugačiji – tehno koji ima dubinu. Ovaj veseli, harizmatični momak, rođen i odrastao na severu Holandije, u svoje rane uticaje ubraja imena kao što su Kraftwerk, New Order, Donna Summer, Toto i Dire Straits.

Sa nastupima u legendarnim klubovima poput berlinskog Tresor-a, pariskog Concrete-a, Fuse-a u Briselu i festivala kao što su Kingsday, Solar i Magneet – gigovima u mestima kao što su Dubai, Tunis i Malta – ovaj Holanđanin je definitivno neko na koga treba obratiti pažnju.

Andre Walter poznatiji kao Stigmata, otpočeo je karijeru ranih 80-tih. Pod uticajem bendova kao što su Skinny Puppy, Cabaret Voltaire i Nitzer Ebb počeo je da eksperimentiše sa prvim audio alatima (Atarijem 1040ST) i trakama. Tokom ovog perioda postao je podrška, i kao producent i kao DJ, mnogim značajnim imenima. Njegove prve trake objavljene su na Harthouse, Eye-Q, Kick Down, Fucking Loud i Universal Prime Breaks.

S idejom da naprave platformu za promociju svoje muzike Chris Liebing, Tommy Bingel, Toni Rios i Stigmata otvorili su svoj label SOAP Records. Pored Liebinga, sarađivao je sa imenima kao što su Monika Kruse, Thomas Krome, Moguai, Umek, Marshall Jefferson, Massimo, Gayle San

Za kratak vremenski period novootvoreni lejblovi AUDIO, CLR i CLAU postali su najželjeniji brendovi pa su Liebing i Stigmata bili pozivani da zajedno rade trake i remixe za druge umetnike. Saradnja sa Liebing-om nagrađena je nagradom Best Producer Award 2001. godine na German Dance Awards. Nakon ovog uspeha, bio je pozvan da radi remix-e brojnih traka, a jedna od mnogih je i Tigina Sunglasess at Night. Etikete AUDIO i SOAP, ponovo su aktivirane od 2008. godine.

Domaća podrška ove večeri biće TKNO – požarevački DJ i producent i osnivač Tauten etikete, kao i Miles Nitch – stacioniran u Minhenu, koji je karijeru otpočeo još 90-tih.

Rođendanski šoukejs donosi karte po poklon ceni za „Modular Journey”

Od rođendanskog šoukejsa u klubu Drugstore, u prodaju je pušten ograničen kontigent karata po poklon ceni za Modular Journey žurku. Karte su dostupne na svim Eventim prodajnim mestima, po ceni od 490 dinara do kraja nedelje – 26. februara.

Kontigent karata po poklon ceni za Modular Journey deo je proslave rođendana etikete. Na ovaj način Tauten želi da se oduži fanovima za bezrezervnu podršku tokom 2016. godine.

Avatar photo

Autor: Igor