Promo karte za Wonderland rasprodate za manje od nedelju dana

Jeftine ulaznice za festival u KPGT-u “otišle” za manje od nedelju dana, organizatori produžili promotivni period.
Prvi “Serbia Wonderland festival” održaće se 12. oktobra u KPGT-u, a promotivne ulaznice po ceni od 690 dinara rasprodate su za manje od nedelju dana. Promo period je zato produžen do 8. septembra.

Nakon tog datuma, cena karte biće 890 dinara, a od 30. septembra do datuma održavanja festivala, koštaće 1.190, ukoliko ih bude bilo.

Procena organizatora je da će festivalu prisustvovati između 5.000 i 10.000 posetilaca, ljubitelja elektronskog zvuka i festivalske zabave koju će i sami kreirati.

“Naime, kupovinom ulaznica unapred posetioci sami učestvuju u realizaciji festivala, budući da će sav novac prikupljen od prodaje karata biti uložen u lajn-up, scenografiju i produkciju. Zahvaljujući brzoj prodaji promo karata i ogromnom interesovanju medija već je bukirana zvezda večeri, internacionalni DJ sa top 50 svetske liste DJ-eva i nosilac jedne od vodećih etiketa kada je elektronski zvuk u pitanju, a čije će ime uskoro biti objavljeno“, navode organizatori.

Wonderland će KPGT pretvoriti u svet vila, čarobnjaka, patuljaka, avatara i drugih likova iz bajki. Audio-vizuelni spektakl odvijaće se na dva stejdža, biće tu i chill zona sa nargilama, body art zona, sajam budućnosti i lepih ideja… Atmosferu će upotpuniti kostimirani animatori, performeri i brojni umetnici iz različitih oblasti, a i publika je pozvana da podeli svoju bajku.

Avatar photo

Autor: Igor