Promo ulaznice za St. Germain još samo do srede!

 

Zbog velikog interesovanja za koncert St. Germain, najavljen za 2. novembar u Belexpocentru u Beogradu, ulaznice po promotivnoj ceni od 1.490 dinara, sa 40% popusta u odnosu na krajnju cenu, biće u prodaji još svega tri dana, do srede, 28. oktobra u ponoć! Nakon toga, pretprodajna cena ulaznice za koncert iznosiće 1.990 dinara, do isteka zaliha, nakon čega će cena porasti na 2.490 dinara.

Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mestima i sajtu mreže Eventim, kao i u prodajnoj mreži i na sajtu Gigstix.

Beogradskim koncertom proslavljeni francuski producent Ludovic Navarre aka St. Germain otpočinje veliku turneju kojom će promovisati svoj novi, četvrti po redu  album „Real Blues“, koji je nedavno izašao, na veliku radost mnogobrojnih obožavalaca njegovog specifičnog zvuka.

Opisan kao živopisno i autentično muzičko putovanje, “Real Blues” sadrži zvučnu tapiseriju zapadne, saharske Afrike kroz tradicionalne instrumente iz Malija, kao što su kora, balafon i n’goni i istinski je predstavnik St. Germainovog specifičnog zvuka koji u sebi sadrži elemente house muzike, džeza i bluza.

Ovo je prvi album francuskog autora nakon duge pauze od 15 godina, kad je izdat neprevaziđeni „Tourist“ iz 2000. godine, koji je uz čuveno izdanje „Boulevard“ iz 1995. godine definisao Navarov muzički izraz, definisan od strane muzičke kritike kao rađanje novog bluza, povratak na izvor savremene muzike ili organski zvuk elektronske scene.

Ranije ove godine objavljeni su singlovi „Real Blues“ i „Sittin’ Here“, koji su najavili zrelije i još uzbudljivije studijsko delo. Omot novog izdanja krasi i trodimenzionalno delo urbanog umetnika Gregosa čija nasmejana lica krase Pariz i druge evropske metropole.

Više informacija o predstojećem koncertu na zvaničnoj Facebook stranici događaja:

https://www.facebook.com/StGermainUBeogradu

 

Avatar photo

Autor: Igor