Proslava petog  rođendana 031 Republic uz krstarenje Beogradom

 

Organizacija 031 Republic odlučila je da peti rođendan proslavi na beogradskim rekama u subotu 27. juna – na brodu Sirena od 18h do ponoći. DJ-evi Goya, Luka Vuković b2b Ivan Radojević biće zaduženi za dobru zabavu na talasima.

Okupljanje ljubitelja elektronskog zvuka odvija se u subotu 27. juna u 18:00 sa Zemunskog keja iza hotela Jugoslavija, 150m nizvodno ka Ušću. Ruta broda se sastoji od vožnje do Zemuna, oko Velikog ratnog ostrva, pored Sportskog centra 25. maj, potom Kalemegdana pa sve do bloka 70 i Ade Međice gde se brod okrece i vraća se natrag, odakle je i krenuo sa usputnom stanicom za izlazak na pristaništu.

Kako je kapacitet broda ograničen, ukoliko imate dovoljno klaberskog isustva, volite vožnju uz dobre vibracije i dosta đuskanja, nabavite svoje ulaznice na vreme!

Ulaznice po ceni od 2000rsd nalaze se u prodaji preko DD tickets prodajne mreže (www.ddtickets.rs, Strahinjića Bana 22 i u svim Win Win prodavnicama širom zemlje). Uz kupljenu kartu posetioce očekuju 3 besplatne konzumacije na krstarenju i besplatan ulaz na after party na Les Enfants Terribles – Grozna Deca.

Avatar photo

Autor: Igor