Prva imena Sonus festivala 2017

 

Bio si klinac ili klinceza u osnovnoj, radila se geometrija, a u pernici je bio sigurno smešten šestar i naravno da si pokušao sa savršenim kružnicama u jednom trenutku nacrtati cvet života negde na zadnjim stranicama sveske bez linija.

Možda si još bojao prostore u njemu ili iskoristio šestar u plemenite svrhe bockanja gumice rupicama do neprepoznatljivosti. Danas ovaj geometrijski simbol stoji u svesti za sasvim nešto drugo od dečijih dangubljenja negde u zadnjoj klupi, ali naznačuje istu slobodu i radost samo ovoga puta na soničnom spektru. Sedam kružnica isprepliće se stvarajući u svome središtu zvučni cvet Sonusa koji je ujedno i Ambasadorov osvajač u kategoriji najtech festivala, na baš prvoj elektronskoj dodeli nagrada u Hrvatskoj ikada.

I Sonus je sada predškolarac, koji slavi pola dekade plesa, a u 2017., za pet dana, pet noći i mini jubilej pet godina postojanja, pesak najrasplesanije plaže, na ostrvu bure, jagnjetine i sira, preuzima od 20 do 24. avgusta i to u svim klubovima koji ljube zrćku vodenu frontu.
 
Za prve vesti sa lineupa tako na horizont leta donose konjicu velikih pa su sa nama Adam Beyer, Apollonia, Archie Hamilton, Binh, Chris Liebing, Dorian Paić, Enzo Siragusa, Fabio Florido, Hito, Jackmaster, Jamie Jones, Jesse Calosso, Joey Daniel, Joseph Capriati, Karotte, Leon, Loco Dice, Marco Carola, Meat, Monika Kruse, Nick Curly, Pan-Pot, Ricardo Villalobos, Richie Hawtin, Richy Ahmes, Rødhåd, Sam Paganini, Seth Troxler, Shdw & Obscure Shape, Sonja Moonear, Tale of Us, The Martinez Brothers i Vril Live.
 
 
Ako si rana ptica, strašno pedantan i opesesivan sa planiranjem logistike svoga letnjeg festivalskog vremena, karte možeš rezervisati već sada po povlašćenim earlybird cenama za 159 eura ili pak, za one koji su VIP-arenju nastrojeni, za 249 eura. Skokni na službene stranice Sonusa, istraži, maštaj malo o žiži leta i naloži se na Sonus. Nikada nije prerano početi veseliti se lepim stvarima u životu.
Avatar photo

Autor: Igor