Prva Limitless žurka u klubu Cube! Gost je Fernanda Pistelli koja stiže pravo iz Sao Paola!

 Prva Limitless žurka u klubu Cube! Gost je Fernanda Pistelli koja stiže pravo iz Sao Paola!

Dopustite da vam ispričamo u priču o neograničenim mogućnostima, muzičkom beskraju i umetničkom slobodarstvu.

Cube Club predstavlja seriju događaja pod nazivom Limitless, gde reč “bezgranično” znači upravo ono što osećate dok se prepustite čarima zvuka.

Limitless, u muzičkom smislu, ne znači samo odsustvo granica žanra, već predstavlja ideju da umetnost ne poznaje ograničenja. To je priča o muzici koja ne pristaje na definicije, već se hrabro upušta u neistražene prostore izraza. Kroz ovu seriju žurki, Cube Club predstavlja umetnike koji ne samo da se igraju sa formom, već je prevazilaze svojim jedinstvenim umetničkim izrazom.

U okviru ove nezaboravne serije, prvo poglavlje nosi naziv “Fernanda Pistelli – Limitless Vol.1.” Ova nadarena umetnica donosi sa sobom energiju koja prožima sve granice, stvarajući muzičko iskustvo koje transcendirate u slobodu zvuka.

Fernanda Pistelli
Lokalna podrška: Aleksandra Duende

Pridružite nam se na epskom putovanju kroz zvuke psy-tech-a, progressive house-a i techno-a sa jednom od najcenjenijih izvođačica sveta – Fernanda Pistelli! Iskusite moć njene muzičke čarolije koja je nedavno oduševila publiku na glavnoj bini najvećeg svetskog festivala, Universe Paralelo u Brazilu za Novogodišnju proslavu!

Limitless je poziv da se oslobodite i doživite muziku bez ikakvih ograničenja. Očekujte nezaboravnu noć uz umetnike koji će vas odvesti izvan granica poznatog.

Ulaznice možete kupiti klikom ovde.

Posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor