Prva Puls Factory žurka u Novom Sadu! Ashley i Ranchatek kao zvezde prvog eventa!

 Prva Puls Factory žurka u Novom Sadu! Ashley i Ranchatek kao zvezde prvog eventa!

Photo by instagram Ashley

Dobrodošli u Puls Factory!

Mi smo tim strastvenih zaljubljenika u techno zvuk, koji je odlučio da podigne noćni život na novi nivo. Puls Factory nije samo organizacija, već pokret koji pulsira energijom elektronske muzike.

Nasa misija je stvoriti iskustva koja se pamte, spojiti ljude kroz ritam i stvoriti atmosferu gde techno pulsira kroz naše vene u istom tempu. Sa oduševljenjem najavljujemo da je naša prva velika techno žurka zakazana za 17. februar i biće održana u dobro poznatom klabing prostoru u Novom Sadu – K9 Station!

Budite deo naše Puls Factory zajednice na Instagramu, pratite nas za ekskluzivne informacije, behind-the-scenes sadržaj i šansu da osvojite ulaznice za našu prvu techno žurku!

ASHLEY, DJ i producent iz Francuske koja spaja acid techno, hard techno i hard rave zvuk. Delila je binu sa vrhunskim Dj-ejevima poput Daniela Hensela, Carla Schmitta, Lorenzø-a, Space92, Popofa, Vinka Wydro-a, T78, Marhua, Skönea, Carva i sa mnogim drugima. Njen prvi EP je “wandering Soul”, a skoro je izdala još jedan EP pod nazivom “Spinning Doll”. Očekuje je još dobrih produkcija u saradnji sa “Twins Project”.

Vladimir Rančić a.k.a. RanchaTek je DJ i producent iz Srbije, poznat po intenzivnom cosmic/melodic techno zvuku sa dosta groove-a i space-atmo motiva, a kod njega je sve podređeno studijskom radu i akciji za DJ pultom. Dosad je imao već brojna izdanja za izdavačke kuće kao što su Intec, Pornographic, Nervous Records, Say What?, 1605 Music Therapy, Unity Records, Legend, Reload i druge, a najbitnije je da se te trake prilično često vrte u setovima velikana kao što su Carl Cox, Adam Beyer, Richie Hawtin, Bob Sinclair, UMEK, Duke Dumont i drugi asevi klupskog zvuka. Njegova produkcija postaje zapažena 2013. trakom “Colombiana” koja je dostigla prvo mesto na Traxsource-ovoj tech house listi, usledila je “Islas Baleares” na drugom mestu, a generalno se sav njegov materijal može naći u Top 100 na Beatport-u i Traxsource-u. 2014. Traxsource ga ubraja u Top 100 najboljih producenata Tech House/Techno žanra za tu godinu. Svoju karijeru kao DJ je započeo 2010. i do sada je radio u gotovo svim većim klubovima i festivalima u Srbiji, Bosni, Hrvatskoj, Sloveniji, Bugarskoj, Severnoj Makedoniji, Českoj, Holandiji, Austriji, Brazilu itd…

Sesha Djuric, poznata kao SESHA, novosadska kraljica techno zvuka, prepliće granice i stvara priču između HardDance i HardTrance-a. Ove godine je puštala na velikim fesivalima poput Green Future Festivala, Green Love-a, BIH Color Festivala, Lake festa, a u upravo je tu imala priliku da sa svojim jakim zvukom da zatvara te velike dogadjaje posle svetskih Dj-eva kao što su Fatima Hajji, Regal, Jay Lumen, Deobrah de Luca. Sesha će raditi b2b sa Panterskim koji je poznat publici po Hard Techno zvuku.

Branislav Tasić AKA ( BRTS) 2016 počeo je da nastupa na lokalnim festivalima, po klubovima u okolnim mestima i gradovima. Velika mu je želja da svoju ogromnu strast prema muzici podeli sa velikim brojem ljudi. 2022 počeo je da organizuje svoje BRTS showcase evente. Cilj mu je da saradjuje sa što više dj-eva iz celog sveta. Izdao je traku za “limiter records” pod nazivom “ATOM”, a uskoro ga očekuje i izdavanje EP-a za jedan od vodećih svetskih lejblova. Poznat je po specifičnom techno zvuku i dobrom vajbu koji će raditi sa Xvm koja je pokazala ozbiljan kvalitet techno zvuka.

Luka Jevtović dolazi iz Kosjerića i muzikom počinje da se bavi 2021. godine kada je završio Perfect Pitch DJ Akademiju i Let’s Mix It Akademiju, a takodje je bio i polufinalista Let’s Mix It Vol. 03 takmičenja. Vrteo je u klubovima – Barutana, DOT, Half uz imena kao što su Lea Dobričić, Adam Collins, Wise D & Kobe, Happy People, Dee, Peter Portman, Gramophonedzie i mnogi drugi, a techno mu je strast od malih nogu.

Ulaznice su već u prodaji i možete ih kupiti klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor