Prva techno žurka ove godine u DOT-u: Bojan Vukmirović b2b Luka Concrete!

 Prva techno žurka ove godine u DOT-u: Bojan Vukmirović b2b Luka Concrete!

U subotu, 8. januara u beogradskom klubu DOT dogodiće se prvi allnighter u novoj godini. U pitanju je techno dvojac – Bojan Vukmirović i Luka Concrete, članovi kolektiva Concrete DJz.

Ovaj etablirani techno duo, pružiće klaberima iskustvo kakvo nude muzičari koji su godinama u ovoj sferi. Bojan Vukmirović, dobro poznat beogradskoj publici kreće se kroz techno žanr, raspona od dosta mračnog i tvrdog do onog melodičnijeg. Pult je delio sa velikanima svetske underground scene, a njegove trake našle su se naizdanjima etiketa Reload BlackNaked LunchEclipse RecordingBlackout Audio. Eksperimentisao je sa drugim muzičkim žanrovima kroz saradnju na projektu „Omladina voli rejvove” i producirao kompletan album repera Arafata, pod nazivom „Zakuni se“.

Bojan Soundcloud:

Njegovog kolegu, Luku Concrete, odlikuje dugogodišnje prisustvo na domaćoj techno sceni, tokom kojeg je ostvario impozantnu karijeru koja se ogleda u brojnim izdanjima, nastupima i organizovanjem žurki u zemlji i inostranstvu. Pult je delio sa svetskim imenima poput Dave Clarke-a, Sam Paganini-ja i mnogih drugih. U toku studijskog rada sa Concrete DJz ekipom nastala su četiri samostalna EP izdanja na ploči i više od 20 kolaboracija sa drugim di-džejevima na sceni.

Luka Soundcloud:

Cena karte je 500 dinara, a covid propusnice su obavezne.

Avatar photo

Autor: Igor